A nyílt utcán rabolt ki egy 69 éves férfit egy kecskeméti nő

0
police.hu
Hirdetés

Egy 69 éves helybéli telefonált a kecskeméti rendőrség ügyeletére 2020. szeptember 24-én dél körül, elmondva, hogy röviddel korábban kifosztották.

Az idős férfi elment vásárolni, ám amikor hazaindult, követni kezdte egy 47 éves nő. Az asszony meg is szólította: pénzt, valamint a boltban vett kenyeret akarta elkérni, ám az idős férfi nem adta oda a dolgait. A nő utcákon keresztül ment áldozata után, miközben folyamatosan beszélt hozzá, majd egy óvatlan pillanatban kirántotta a férfi zsebéből az ott tárolt pénztárcát. Abból kivett némi készpénzt, illetve – a sértett kezében lévő szatyrot elszakítva – elvette a boltban vásárolt élelmiszert is, majd sietős léptekkel távozott.

A nyomozók a férfi által adott személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 47 éves helyi lakost. A kifosztás bűntettével gyanúsítható asszony a kihallgatását követően szabadlábon védekezhet.

Ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, majd a keletkezett iratokat bíróság elé állítás javaslatával küldték meg az illetékes ügyészségre.

Hirdetés