fbpx
13.5 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

A nyílt utcán rabolt ki egy 69 éves férfit egy kecskeméti nő

- Advertisement -

Egy 69 éves helybéli telefonált a kecskeméti rendőrség ügyeletére 2020. szeptember 24-én dél körül, elmondva, hogy röviddel korábban kifosztották.

Az idős férfi elment vásárolni, ám amikor hazaindult, követni kezdte egy 47 éves nő. Az asszony meg is szólította: pénzt, valamint a boltban vett kenyeret akarta elkérni, ám az idős férfi nem adta oda a dolgait. A nő utcákon keresztül ment áldozata után, miközben folyamatosan beszélt hozzá, majd egy óvatlan pillanatban kirántotta a férfi zsebéből az ott tárolt pénztárcát. Abból kivett némi készpénzt, illetve – a sértett kezében lévő szatyrot elszakítva – elvette a boltban vásárolt élelmiszert is, majd sietős léptekkel távozott.

A nyomozók a férfi által adott személyleírás alapján rövid időn belül beazonosították a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 47 éves helyi lakost. A kifosztás bűntettével gyanúsítható asszony a kihallgatását követően szabadlábon védekezhet.

Hasonló cikkünk:  Nekiment a tanulóvezetőnek a gyorshajtó, és lelökte az útról

Ügyében a Kecskeméti Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a nyomozást befejezték, majd a keletkezett iratokat bíróság elé állítás javaslatával küldték meg az illetékes ügyészségre.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...