fbpx
2.1 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

A KecsUP áprilisban is ingyenes hirdetést ad minden kecskemétinek, akinek ez segít most

- Advertisement -

A KecsUP már nem először segít bajban lévő vállalkozásoknak, amelyek a veszélyhelyzet alatt meghozott korlátozó intézkedések miatt szorultak meg vagy lehetetlenültek el. Először volt a KecsUP mentőöv akció. Márciusban a Mentőöv 2.0. Úgy terveztük, hogy legközelebb újranyitáskor jelentkezünk új akcióval. Közben beütött a harmadik hullám, úgyhogy mi is bedobjuk a harmadik mentőövet!

Ingyenes hirdetés a KecsUP-on, ismét

Most újra bedobjuk a mentőövet, és ingyenes hirdetési felületet biztosítunk április 30-ig MINDEN kecskeméti vállalkozás és cég számára, amelynek ez most segítség lehet.  Bár a KecsUP-nak is szüksége van minden forintra és segítségre, ez nekünk nem kerül plusz költségbe, viszont tízezrekhez tudjuk eljuttatni a hirdetést. Mi ezzel tudunk szolidaritást vállalni.

Ezért kérjük azokat a vállalkozásokat, cégeket, amelyek élni akarnak a KecsUP segítségével, jelezzék a hirdetes@kecsup.hu e-mail címen, hogy a részleteket megbeszélhessük.

Hasonló cikkünk:  Helyreigazítás és rendőrségi nyomozás a Kecskeméti Médiacentrum érintettségével

Újranyitáskor vagy a negyedik hullám érkeztekor újabb akcióval jelentkezünk!

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...