fbpx

FRISS HÍREK

Merre jár az elektromos busz ma Kecskeméten?

- Advertisement -
Amint arról beszámolt a KeKo április 22. és május 18. között a Zöld Busz Program keretében egy Mercedes eCitaro elektromos autóbusz közlekedik teszt jelleggel Kecskeméten, a menetrendszerinti forgalomban. A kecskeméti önkormányzat egy Zöld Busz Demonstrációs Mintaprojektben vesz részt.

Egy hónapig ingyenesen lehet utazni az eCitaro-val

Az elektromos autóbusszal négy héten keresztül, szerdai napok kivételével minden nap találkozhattok Kecskemét helyi menetrend szerinti járatain. A demonstrációs időszak alatt az elektromos autóbuszt a menetrend szerinti közlekedésben az utasok díjmentesen vehetik igénybe, így a fedélzeten sem szükséges menetjegyet váltani.

Április 23-án, tehát ma, többek között a 6-os, 14-es, 15-ös, 22-es és 25-ös vonalán is fel fog tűnni a busz. 

Az elkövetkező napok menetrendje megtekinthető itt: https://keko.hu/upload/tinyMce/Zoldbusz/zbp_0423_0425.pdf
Ha Ön is utazott vele és megosztaná gondolatait a buszról vagy úgy általában a kecskeméti közlekedésről írja meg szerkesztőségünknek a szerkesztoseg@kecsup.hu címen.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...