fbpx

FRISS HÍREK

Olvasói jelzések: Gulyás utca és református temető

- Advertisement -

A napokban az egyik nagykőrösi Olvasónk azzal keresett meg bennünket, hogy felháborítja az, ahogy az útfelújítások történnek.

Úgy ítélte meg, hogy a választások előtt látványintézkedések történnek jól megkoreografált propagandával, melynek silány eredménye egy-két éven belül látszik, amihez persze már nincs közpénzen működtetett fideszes propaganda. Így van ez a Gulyás utca esetében is. A képek önmagukért beszélnek… Vajon most miért nem fotóztatja magát a helyszínen a város vezetése?

Vasárnap délelőtt mi is tapasztaltuk a nagykőrösi református temetőbe kilátogatva azt, amelyre kora reggel igencsak mérgesen egy Olvasónk hívta fel a figyelmünket. A felháborodott telefonáló (véleményem szerint jogosan) sérelmezte, mennyi pénzt kell fizetni a sírhelyekért, ezért cserében az elvárható lenne, hogy ürítsék a hulladéktároló edényeket, de legalábbis akkor feltétlen, amikor olyan ünnep közeledik, hogy sokan visznek virágot szerettük sírjára.

Anyák napján délelőtt így nézett ki a hulladékgyűjtő:

K.Zs.B.T.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...