fbpx

FRISS HÍREK

Pálffy István újra képernyőn lesz – hárommillió forint gázsiért

- Advertisement -

Pálffy István, aki anno a TV2 műsorvezetője volt, augusztus 21-től – 13 év után újra – képernyőre kerül, ezúttal a HírTV-én. Pálffy KDNP-s képviselő is volt, akit 2015-ben küldtek ki Dublinba nagykövetnek.

A csatorna nagy szakmai sikernek tartja, hogy leszerződtette Pálffyt, viszont a HírTV-nél dolgozó kollégák másképp érzik. A Blikk-en megjelent egy cikk, amiben leírják, hogy hamar elterjedt, miszerint a volt képviselő a kereskedelmi tévéknél megszokott csúcsgázsiért tér vissza műsorvezetőként – folyosói információk szerint hárommillió forintért.

A gázsi mértékén sokan megdöbbentek, mert a nagy kereskedelmi csatornáknál megszokott összeget nehéz indokolni a nézettséggel: a HírTv legnézettebb műsorát 130 ezren nézik, ugyanez a szám a TV2 hírműsora esetében 700-800 ezer.

A lapnak a Hír TV egyik munkatársa elmondta:

Hasonló cikkünk:  Elektromos grillek bárhol, bármikor

„Az utóbbi időben többen is felmondtak, műsorok szűntek meg, egyre nehezebb körülmények között dolgozunk, miközben a remélt béremelések elmaradtak. Nem csoda, hogy nagyot néztünk, amikor megtudtuk, hogy Pálffy havonta hárommillió forintot kap a munkájáért.” 

Pálffy István minden hétköznap este a Napi Aktuális című „politikai-közéleti hírháttér műsort” vezeti majd, és vállalta, hogy mindennap a Balatonról felvezet majd Budapestre a felvételekre.

via 444

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...