fbpx

FRISS HÍREK

MVM: Az Izsáki úti munkák okozzák a Homok utca világítási gondjait

- Advertisement -

Megírtuk ma korábban, hogy Siposné Bodrozsán Alexandra ellenzéki önkormányzati képviselő szerint egy hónapja nincs közvilágítás a Homok utcában. Annak ellenére, hogy ő is és a lakosok közül is jelezték a problémát az áramszolgáltató felé. A képviselő szerint különösen nagy gond ez itt, hiszen az elmúlt időszakban az Izsáki úti építkezések miatt ez volt az egyik kerülőút.

Az MVM Démász Áramhálózati Kft. pontosan az Izsáki úton folyó munkákkal indokolta szerkesztőségünknek, hogy rossz a közvilágítás a Homok utcában. Ezt írták:

„A meghibásodásokat az Izsáki út folyamatban lévő útépítési munkálatai okozzák, ahol már több alkalommal megsérültek a kábelek.”

MVM: Folyamatosan javítjuk a meghibásodásokat

Levelükben azt is írják, hogy az elmúlt hónapban valóban több bejelentés is érkezett (ezt írtuk korábbi cikkünkben) a Homok utcából, de az MVM Média szerint ezeket folyamatosan javították is, legutóbb szeptember 6-án. Azzal zárják a levelet, hogy egy ismételt bejelentést követően holnap (tehát szerdán) ismételten kivonulnak a szerelők a Homok utcába.

Hasonló cikkünk:  Kadás diák lett a Közgazdasági Diákolimpia bronzérmese

Ha javították is, tegnap sötét volt az utcában

Nem tudjuk ellenőrizni, hogy mikor és mit javítottak az elmúlt napokban az MVM munkatársai a Homok utcában. Annyit látunk Bodrozsán képviselő tegnapi fotóján, hogy akkor sötétség lepte el a Homok utcát.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...