fbpx

FRISS HÍREK

A Fidesz visszautasítja a gyűlölködést, Dobos József DK-s jelvényt kapott Gyurcsánytól

- Advertisement -

-vélemény-

Szinte látom magam előtt.

Remegő szájjal megy a telefon innen oda, onnan ide, hogy: Láttátok? Olvastátok? Mit beszélnek? Mit írnak? Ez a mocskosrohadtgyurcsányistadollárbaloldalas ellenzék! Hogy a polgármester gyűlölködik? Hát megáll az ész! A mi Klaudiánk? A béke szigete? Hát na ne mán! Na most mi legyen? Mert mondta, amit mondott, azon már mit szépítsünk? De legalább kenjük már el egy kicsit, ami kenhető! Gyerekek, ráér a Bogi? Ő a mi emberünk, ha az ellenzéket kell ütni! Felhívja valaki?

Lehetett így is akár. De a következőképpen is.

Kérdezzétek már meg szemben Valentinát, mit kezdjünk ezzel az alantas támadással? Mert ezek mocskolódnak! Akar-e nyilatkozni? Tessék? Ja, már önszorgalomból megvan? Mi? Csak a Nemcsik ér rá? Mindegy, jó lesz az is. Gyurcsányozni tud ő is. Kamera van bármikor, mindent félreteszünk. Ja, nem mindent! Az M1-nek is forgatni kell. Majd utána. Első a királyi!

Bárhogy is történt, az önkormányzati médiavállalkozás megírta Nemcsik Mátyás után: Gyurcsány. Reagálva ezzel az ellenzéki véleményekre, amelyeket a polgármester, ünnepinek szánt beszéde után hoztak nyilvánosságra. Röviden: az ellenzék úgy véli, hogy nem igen hangzott még el ilyen gyűlöletkeltő beszéd Kecskeméten, amelyben a város első embere egy fél város ellen indított hadjáratot. Mert hát jön a választás, jó lenne ha a Fideszre szavazna a többség, mert akkor lesz béke és szabadság, ha pedig ez van, akkor minden is lesz. És ehhez le kell győzni azokat, akik ezt máshogy gondolják. A múlt árnyékait, az árulókat, az ellenség helyi biberachjait. Vörösöket, zöldeket, szivárvány színűeket. Így beszélt kecskemétiekről a polgármesterük.

Két napig izzadtak a stábok, hogyan reagáljanak a reakciókra. Azt sikerült kihozni ebből, hogy kiállt a TV épülete mellé a Fidesz helyi alelnöke, a Nemcsik, aki a frakcióban is csak a második posztot kapta a frakcióvezető után, és elmondta, hogy Gyurcsány. Szemet vetett Kecskemétre. Meg még annyit, hogy a Gyurcsány párt helyi helytartója a Kopping és a Király képviselők csak a hatalmat akarják. Ezt pedig nem szabad engedni nekik. És még azt is elmondta a Nemcsik, hogy a polgármesteri beszédben politikával fűszerezve történelmi tények és igazságok voltak. Biztos arra a részre gondolt itt, hogy a magyarok mindig mindenkor győzedelmeskedtek, mert az igazság a mi oldalunkon áll. Már a lajosmizsei nyomdában talán nyomják is az új tankönyveket, tele csupa nyertes csatával és háborúval. Az a mocskosrohadtgyurcsányistadollárbaloldalas ellenzék meg még elkezdett a beszéd után politizálni és ebből hasznot kovácsolni. Nehogy már! Azt mi akartuk – gondolhatta az interjú közben.

Hasonló cikkünk:  Mondd, Te kit választanál? - pillanatnyi helyzetjelentés a kecskeméti politikáról

De azért mondott mást is a Nemcsik. Hogy a Fidesz elítéli a gyűlölködést. Már itt azt hittem valami csoda történik, és most jön az, amit anno Leviczky képviselő tett meg Szécsi Gáborral, és az új Levicky most megvonja a bizalmat Szemereyné Pataki Klaudiától. De nem így történt. Kiderült, hogy a Fidesz szerint a baloldal gyűlölködik, és el is indította a gyűlöletkampányt.

„Úgy gondolom, hogy minden jóravaló kecskeméti emlékszik még arra, hogy milyen volt a Gyurcsány-korszak, úgy gondolom, hogy ebből senki nem kér a jövőben, illetve a helytartóikból se szeretnénk itt, Kecskeméten részesülni. Továbbá ezt a gyűlöletkeltő magatartást szeretnénk visszautasítani a Fidesz nevében és a kecskeméti polgárok nevében. Nem szeretnénk azt, hogy Kecskeméten ilyen gyűlöletkeltésre a későbbiekben is sor kerülhessen.”

Hát ezt mondta a Nemcsik. Közben a háttérben egy Gyurcsány-szerű alak éppen zsebre tett egy kis kecskeméti pártot, és DK-s jelvényt tűzött fel Dobos Józsefnek, aki egy jó nagy kanyar után csatlakozik újra az ellenzékhez április 1-jén.

Gunity Gábor főszerkesztő

_______________________________________________________________________

A Vélemény rovatunkban megjelent írások nem feltétlenül egyeznek a szerkesztőség álláspontjával. A tartalom megtartása mellett ezeket az írásokat jogunkban áll a jobb olvashatóság érdekében megszerkeszteni.

Van véleménye? Szeretné másokkal is megosztani? Írjon nekünk a szerkesztoseg@kecsup.hu címre.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...