fbpx

FRISS HÍREK

Ellenzéki kampány a piacon, Hadházy Ákossal is

- Advertisement -

Szombaton három ellenzéki előválasztási jelölt is a kecskeméti piacon pultozott, hogy találkozzon a szimpatizánsaival. A Bács megyei 1-es körzetben induló Lejer Zoltán, a Jobbik jelöltje, saját maga jelöltségéhez és Jakab Péter pártelnök miniszterelnök-jelöltségéhez gyűjtött aláírásokat, miközben beszélgetett az érdeklődőkkel.

Közvetlenül mellette a Bács megyei 2-es körzetben induló Király József, az MSZP-Párbeszéd jelöltje várta a kérdéseket. Ennél a standnál az élelmiszerek 18%-os ÁFÁ-jáért és a balatoni szabadstrandokért kértek aláírásokat.

A szintén a Bács megyei 2-es körzetben induló Bodrozsán Alexandra, a Momentum jelöltje, a piac egy másik pontján szólította meg a piacozókat. Neki segített be Hadházy Ákos, a fővárosban szintén a Momentum előválasztási képviselőjelöltje. A villámlátogatásra érkező országgyűlési képviselő többekkel is elbeszélgetett.

Ha érdekli mi is az az ellenzéki előválasztás, akkor ajánljuk a következő cikkünket.

Mi vezet el az ellenzéki előválasztásokig? – „kívül” és „belül” lévők harca – 1. rész

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...