fbpx
8.6 C
Kecskemét
2021. október 18., hétfő

FRISS HÍREK

Dunsztba került az ország – nagyon sok eső jön

Pénteken közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, a Dunántúl északnyugati részei lehetnek naposabbak. Elsősorban a déli és keleti megyékben lehet elszórtan zápor, néhol zivatar. Másutt kisebb a csapadék valószínűsége. A szél megélénkül, Sopron környékén és a Zemplénben olykor meg is erősödik. A legalacsonyabb hőmérséklet általában 8-13, a legmagasabb 19-23 fok között valószínű.

Szombaton, június elsején az ország déli, délkeleti felén többnyire erősen vagy közepesen felhős lesz az ég, több helyen várható eső, zápor, egy-egy zivatar. Északabbra több napsütésre van kilátás, csak helyenként valószínű csapadék. A szél élénk, néhol erős lesz.

A leghidegebb órákban 10-16 fok lesz. Napközben 18-25 fokig melegszik a levegő.

Szombatra az egész déli és középső országrészre, így a fővárosra is kiadták a riasztást a heves zivatarok miatt.

Hasonló cikkünk:  Kiszervezik a magyar állampolgárok lába alól az államot - most a bányászat következik

Vasárnap, a hét utolsó és június második napján egyébként napos időre lehet számítani, de több helyen alakul ki zápor, zivatar is. A szél többfelé megélénkül, zivatarok környezetében viharossá fokozódhat. A minimumhőmérséklet 10-16, a maximumhőmérséklet 22-27 fok között valószínű – olvasható az előrejelzésben.

Hasonló cikkünk:  Interjú a NAV új vezetőjével

Hétfőn azután besárgul az ország, a mostani állás szerint mindenütt lehet zivatar, erős szél és jégeső, így az összes megyére riasztást adott ki a meteorológiai szolgálat.


Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...