fbpx

FRISS HÍREK

Lezárják az M5-ös autópálya fel- és lehajtóit Kecskemétnél

- Advertisement -

Megkezdődik az M5 autópálya és az 54. sz. főút csomópontjainak átépítése, ezért 2019. július 18-tól forgalmi rend változásra számíthatnak a közlekedők, ami azt jelenti, hogy az autópálya fel- és lehajtó ágait lezárják – hívja fel a figyelmet közleményében a Nemzeti Infrastruktúra-fejlesztő Zrt. Ahogy a közlemény címében fogalmaz az állami cég: turbó körforgalmak épülnek a két út találkozásánál.

A közlemény szerint jó ütemben halad az 54. sz. főút kapacitásbővítése, 2019. júliusában megkezdődik az M5 autópálya „91 – Kecskemét dél” kijáratánál az 54. sz. főúttal alkotott csomópontok átépítése. A jelenlegi csomópontok turbó körforgalmakká épülnek át.

A beruházás eredményeként, várhatóan 2020 II. negyedévétől jelentős mértékben javul Kecskemét elérhetősége, és a város déli ipari területén található vállalkozások kiszolgálása is. A kapacitásbővítésnek köszönhetően csökkennek az útszakaszon időszakosan jelentkező torlódások, ezáltal a közlekedők rövidebb idő alatt érhetik el az M5 autópályát.

A munkálatok ideje alatt az autópálya fel- és lehajtó ágait lezárják, így az 54. sz. főútról nem lehet majd az M5 autópályára felhajtani, és az M5 autópályáról történő lehajtás is szünetel az érintett kijáratnál.
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...