fbpx

FRISS HÍREK

Gasztroszínházi előadásra várja nézőit a kecskeméti Ciróka Bábszínház

- Advertisement -

Gasztroszínházi előadásra várja az érdeklődőket a kecskeméti Ciróka Bábszínház szeptember 21-én este.

Kiszely Ágnes igazgató elmondta: mindössze két éve kapcsolódtak be a színházak éjszakája programsorozatba, de mivel választott előadásukat nagy érdeklődéssel fogadták nézőik, ezért most is csatlakoztak az országos kezdeményezéshez.

A színházak éjszakájára este 19 órától a Hírös Gasztroszínház Wine Tourist című improvizációs darabjával készülnek, így a nézők aktív alakítói lehetnek az előadásnak: közreműködésükkel formálódnak a karakterek, gördül tovább a cselekmény. A színészek pedig hol érzékenyen, hol kreatívan, hol pedig vidáman rögtönöznek a nézők reakcióira.

Mint mondta: maga az alapszituáció egyszerű, de ha a néző fantáziájával keveredik a dráma, a komédia és a tragédia ezer színe kel életre a játékban. A színészek a nézőktől kapott információk által újabb és újabb szituációkba kerülnek, majd ezek megoldására törekednek.

Hasonló cikkünk:  A kecskeméti intézményvezetők egyelőre nem alkotnak véleményt az új kulturális törvény tervezetéről

A nézők a történetbe belekeverhetik kedvük szerint a közéletet, a munkahelyi történéseket, a párkapcsolatot, a családot, tulajdonképpen bármit, ami foglalkoztatja őket nap mint nap.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...