fbpx
9.1 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Rendszámmal trükköztek az M5-ösön

- Advertisement -

A rendszám utolsó két karakterét megcserélve utazott az M5-ös autópályán.

Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztály járőrei 2019. szeptember 2-án 13 óra 45 perckor az M5-ös autópályán célzottan ellenőriztek egy tehergépjárművet.

A rendőröknek feltűnt az intézkedés során, hogy a kamion elején és hátulján található rendszámok nem egyeznek, azok utolsó két karaktereit megcseréltek.

Az alvázszámmal történt egyeztetést követően megállapítható volt, hogy a hátsó rendszám valós. A jármű fülkéjének átvizsgálása során megtalálták az első – eredeti – rendszámot is.

A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányságon a sofőrrel szemben egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indult nyomozás.

A sofőr az eltérő rendszámokat kihasználva az útdíjat több esetben nem fizette meg, ezért a rendőrök büntetőfeljelentést tettek a Nemzeti Adó- és Vámhivatal felé költségvetési csalás vétség elkövetésének gyanúja miatt, továbbá közigazgatási feljelentésekkel éltek az illetékes hatóság felé.

Hasonló cikkünk:  Gyilkosság történt a Mezei utcában, elfogták a tettest

police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...