fbpx
1.1 C
Kecskemét
2023. január 29., vasárnap

FRISS HÍREK

Sörsátor gyermekek számára

A gyermekek a nyári szünidő során gyakran maguk vannak a házban, illetve lakásban, vagy késő estig az utcán töltik idejüket, mert szüleik dolgoznak, és nincs közeli hozzátartozó, akiknél lehetnének a gyerekek. Nyáron a gyermekbalesetek száma növekszik.

Mi alapján válasszuk ki a megfelelő tábort? Számos napközis és nyári tábor közül választhat. A táborok különböző témák szerint vannak beosztva például: sport, nyelv, úszás, mese stb. Az animátorok és oktatók 24 órán keresztül rendelkezésre állnak. Minden nap különféle versenyeket, szórakoztató programokat, gyermek diszkót, arcfestést rendeznek a sörsátor alatt, és sok más foglalkozást is.

A tábor kiválasztása Önön múlik! A napközi tábor úgy működik, hogy a szülők minden reggel elviszik gyermekeiket a táborba, és a nap végén pedig elmennek értük. A többnapos táborok általában egy hétig tartanak. A gyermekek standard szobákban vannak elszállásolva. Az itt töltött pillanatokra örömmel fognak emlékezni, új barátságokat kötnek, amelyek gyakran felnőtt korukig tartanak. A változatos programok sok szórakozást, élményt ígérnek. A szervezők az utolsó nap nagy meglepetést készítenek. Általában gyerekek által kedvelt sztárvendéget hívnak meg.

Hasonló cikkünk:  A póker és a filmművészet világa
Hasonló cikkünk:  Szijjártó egyértelművé tette az oroszoknak, hogy a háború rossz, és fejezzék be

Tetőfedés sörsátorral

A szervezőknek számolniuk kell a nem túl kedvező időjárással is. Az összecsukható sátrak megoldást kínálnak. Néhány másodpercen belül lefedhet hatalmas területet. Imádni szokták az összecsukható padokat és asztalokat is, amelyeket különféle versenyekre, piknikekre és egyéb tevékenységekre használhatnak. Az összecsukható bútorok gyártásához rendkívül tartós anyagokat használtak fel. A felállítás és az elrendezés, valamint az általános kezelés nagyon egyszerű. A karbantartásra elég csupán tiszta vizet használni.

Kérdezze meg a gyerekeit, hogy milyen nyári táborba szeretnének menni, és válasszák ki a megfelelőt!

(x)

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...