fbpx
15 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Mengyi Roland könyvtáros, Kocsis István ételosztó lett a kecskeméti börtönben

- Advertisement -
Egyiküket sem fenyegeti a veszély, hogy külsős munka miatt az ország egy másik intézményébe szállítsák.

Ételosztóként tölti ötéves büntetését Kocsis István, az MVM és a BKV korábbi vezérigazgatója, míg Mengyi Roland volt fideszes parlamenti képviselő könyvtárosként dolgozik a kecskeméti börtönben – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy a hűtlen kezelés miatt elítélt Kocsisnak hajnali 5-kor kell kelnie, hogy mindenki megkapja a reggelit, még azok is, akiknek reggel 6-kor kezdődik a műszak valamelyik külső munkahelyen. Kocsis István munkaideje az ebéddel véget ér, mert délben kiadják a hideg vacsorát is.

A kecskeméti intézményben tölti négyéves büntetését Mengyi Roland is költségvetési csalás miatt. Ő a börtön könyvtárosa lett, így – ahogy az ételosztó Kocsist – a könyvtáros Mengyit sem fenyegeti a veszély, hogy külsős munka miatt az ország egy másik intézményébe szállítsák, ahol nincsenek egy ágyas szobák, veteményes, vagy kerti séta.

Hasonló cikkünk:  Szakképzési intézményekért is bejelentkeztek egyetemi-alapítványi és egyházi fenntartók
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...