fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Kiszabadult a kecskeméti börtönből a volt MVM-vezér

- Advertisement -

Kocsis István volt MVM vezérigazgató 3 év 4 hónap letöltése után szabadult a “parkettásnak” is becézett, egyszemélyes cellákkal berendezett, parkosított kerttel és teniszpályával rendelkező kecskeméti luxusbörtönből.

Kocsist 2019-ben az MVM 15 milliárd forintjának hűtlen kezelése miatt ítélték öt évre. A 24.hu úgy tudja, azért kerülhetett Kecskemétre, mert az elítélése után közvetlenül a fia vásárolt egy kis kecskeméti panellakást, ahová Kocsis a Leányfalu központjában álló, többhektáros birtokáról átjelentkezett. A büntetési helyszín kijelölésekor fontos szempont, hogy az elítéltek lehetőleg minél közelebb kerüljenek a lakóhelyükhöz.

A Direkt36 megírta, hogy Kocsis nem úgy töltötte le a büntetését, mint bármely más elítélt. A volt MVM-vezér 2022-ben több szűk körű, nukleáris témájú találkozón is megjelent, ami nem a börtönben zajlott, hanem a falakon túl.

Hasonló cikkünk:  Megújul a kecskeméti színház előtti tönkrement burkolat, két héten belül kezdődnek a munkálatok

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...