fbpx

FRISS HÍREK

Kiszabadult a kecskeméti börtönből a volt MVM-vezér

- Advertisement -

Kocsis István volt MVM vezérigazgató 3 év 4 hónap letöltése után szabadult a “parkettásnak” is becézett, egyszemélyes cellákkal berendezett, parkosított kerttel és teniszpályával rendelkező kecskeméti luxusbörtönből.

Kocsist 2019-ben az MVM 15 milliárd forintjának hűtlen kezelése miatt ítélték öt évre. A 24.hu úgy tudja, azért kerülhetett Kecskemétre, mert az elítélése után közvetlenül a fia vásárolt egy kis kecskeméti panellakást, ahová Kocsis a Leányfalu központjában álló, többhektáros birtokáról átjelentkezett. A büntetési helyszín kijelölésekor fontos szempont, hogy az elítéltek lehetőleg minél közelebb kerüljenek a lakóhelyükhöz.

A Direkt36 megírta, hogy Kocsis nem úgy töltötte le a büntetését, mint bármely más elítélt. A volt MVM-vezér 2022-ben több szűk körű, nukleáris témájú találkozón is megjelent, ami nem a börtönben zajlott, hanem a falakon túl.

Hasonló cikkünk:  A víztisztítás útját járták be a diákok a kiskanalak gyűjtőhelyén, azaz a szennyvíztelepen (galériával)

via 444.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...