fbpx
12.7 C
Kecskemét
2021. szeptember 24., péntek

FRISS HÍREK

SPAR átvételi pont nyílik Kecskeméten

Bács-Kiskun és Zala megye székhelyeinek csatlakozásával már közel 2,3 millió vásárló élhet a kényelmes online vásárlás és az érintésmentes áruátvétel korszerű lehetőségével. A dinamikusan fejlődő online-üzletág a tervek szerint a jövőben további településeken is minőségi és megbízható vásárlási alternatívát kínál a vevőközönségnek. A nyitási akció keretében április 30-ig az átvétel díja jelképes egy forintba kerül.

„A SPAR online shopja és a rugalmas áruházi átvétel egyre többek számára biztosít kényelmes és gyors lehetőséget a kisebb és nagyobb bevásárlások során. E vásárlási mód iránt óriási igény mutatkozik, ezért két további megyeszékhelyen indítottuk el a szolgáltatásunkat. A több mint 111 ezer lakosú Kecskemét és a 62 ezres lélekszámú Zalaegerszeg és vonzáskörzeteik csatlakozásával ma már a 2,3 millió főt közelíti azoknak a száma, akik számára elérhetővé vált a praktikus internetes bevásárlás és a biztonságos áruházi áruátvételi mód” – mondta Maczelka Márk, a SPAR Magyarország kommunikációs vezetője.

Hasonló cikkünk:  Átadták a Kecskeméti Animációs Filmfesztivál díjait

A kényelmi szolgáltatás előnyeit korábban Budapesten és közel ötven környező településen, Tatabányán és vonzáskörzetében és a Velencei-tó vidékének turisztikailag frekventált kilenc településén élvezhették a vevők. Bács-Kiskun és Zala megye székhelyeinek csatlakozásával az online shop idén tavasztól két új áruházi átvételi ponttal bővült: a Kecskemét, Március 15. utca 5/a szám alatti szupermarket, valamint a Zalaegerszeg, Ola utca 1. szám alatt működő hipermarket áruházakban is lehetőség van átvenni a megrendeléseket.

Hasonló cikkünk:  Mennyibe kerül egy kecskeméti ház 2021 második felében?

A vásárlókat április 30-ig mindkét ponton rendhagyó nyitási akció várja, az átvétel díja jelképes egy forintba kerül.

Mint a többi településen, Kecskeméten és Zalaegerszegen is a webshopos vásárlók hétfőtől szombatig a rendelkezésre álló kétórás idősávokból választva tudják a rendelést megkezdeni, aminek ellenértékét online, bankkártyával vagy az átvételi helyszínen bankkártyás fizetéssel rendezhetik. Az összeállított csomagokat az áruházak oldalánál kijelölt parkolóhelyeken tudják átvenni, ahol „Online bevásárlás átvétele” feliratú táblák nyújtanak útbaigazítást. Az ott található kaputelefonokon kell bejelentkezni és közölni, milyen néven történt a megrendelés, ezt követően viszik a kollégák a vevőknek a kért termékeket papírtáskákban. A webshopos vásárlók a www.spar.hu/onlineshop oldalon az „Áruházi átvétel” lehetőséget választva a legördülő menüben találják meg az új átvételi helyszíneket.

Hasonló cikkünk:  Még a jövő héten sem indul újra a Mecedes-gyár Kecskeméten

A vállalat közel egymilliárd forintos fejlesztésnek köszönhetően indította útjára 2019-ben a SPAR online shopot. Az ugrásszerű keresletnövekedés miatt a vállalat 2020-ban 144 főre növelte a webshopos munkatársai létszámát, bővítette a kiszállítási idősávokat is, és több hatékonyságnövelő intézkedéssel tökéletesítette a szolgáltatást. A webshop számos digitális eszközön elérhető, okostelefonon, tableten és asztali számítógépen is leadható a rendelés.

Hasonló cikkünk:  Újra termel a kecskeméti Mercedes-gyár

A vállalat online shopja a legszigorúbb egészségbiztonsági előírások betartásával működik. A kiszállító és az áruházi átvételt lebonyolító munkatársak maszkban és kesztyűben adják át a megrendelést, lehetőség van az online fizetési módra, illetőleg az érintésmentes átadásra is, melynek során a kiszállító kollégák a vásárlókkal nem kerülnek közvetlen fizikai kapcsolatba. Emellett a munka során használatos eszközöket is folyamatosan fertőtlenítik.

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...