fbpx

FRISS HÍREK

Ellopták az autót, majd elaludtak benne

- Advertisement -

Egy kecskeméti pár az utcákat járva kereste az alkalmat a lopásra. Végül meglovasítottak egy kocsit, de aztán elaludtak benne.

Az autó tulajdonosa hajnalban vette észre, hogy nincs meg a kocsija. A járőrök a lopás helyszínétől alig két kilométerre találták meg, amelyben egy férfi és egy nő aludt. Az egyenruhások a párost „A törvény nevében!” felszólítással ébresztették, majd fogták el.

A nyomozók lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vették őrizetbe a 21 éves lajosmizsei nőt és 26 éves kecskeméti élettársát. A kihallgatáson elmondták, hogy éjszaka a város utcáit járták annak reményében, hogy némi zsákmányra tehetnek szert. A parkoló autók ajtajait nyitogatták, így találtak rá a lezáratlan bordó kocsira. Amikor beültek, megtalálták az indítókulcsot, így az autót elkötötték. Néhány utcával arrébb azonban leálltak és ültő helyükben elaludtak.

Hasonló cikkünk:  A rendőrség ingyen helikopterezteti Szijjártó Pétert

A tolvajok további három bűncselekmény elkövetésével is gyanúsíthatóak. Az éjszaka folyamán nyitva találtak egy másik autót is, abból krovakészletet, fúrógépet és aprópénzt vittek el. Két további kocsit pedig feltörtek; ezekből napszemüveget, motorolajat és ablakmosót zsákmányoltak.

A többrendbeli lopással gyanúsítható férfit és élettársát a Kecskeméti Rendőrkapitányság munkatársai őrizetbe vették, és előterjesztést tesznek letartóztatásuk indítványozására.

via police.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...