fbpx
19.4 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Próba jelleggel bankkártyával is lehet jegyet venni a Volánbusz Budapest–Baja vonal egyes járatain

- Advertisement -

A Volánbusz 2023. január 30. és február 26. között pilot jelleggel elsőként a Budapest–Baja vonalon közlekedő egyes járatain teszi lehetővé a bankkártyás jegy- és bérletvásárlást. 10 autóbuszon vizsgálják a kártyás fizetést lehetővé tevő fedélzeti eszközöket.

A közlekedési társaság a tavaly forgalomba állított Mercedes-Benz Intouro M autóbuszon vizsgálja a bankkártyás fizetést, amely tovább növeli az új buszok szolgáltatási színvonalát. Az érintett vonalon közlekedő további járműveken egyelőre nincs lehetőség a szolgáltatás igénybevételére.

A társaság arra kéri utasait, hogy a pilot időszak alatt segítsék az autóbusz-vezetők munkáját: a jegy megváltásakor jelezzék előre bankkártyás fizetési igényüket. A pilottal kapcsolatos észrevételeket, tapasztalatokat a kartyasfizetes@volanbusz.hu elektronikus levélcímen várja a vállalat. A Volánbusz bízik abban, hogy a bankkártyás fizetési lehetőség bevezetését célzó projekt is hozzájárul ahhoz, hogy egyre többen vegyék igénybe a közösségi közlekedési eszközöket.

Hasonló cikkünk:  Nyárlőrinc-Lakitelek szomszédvári rangadó lesz vasárnap

via Pénzcentrum

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...