fbpx
25.6 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Tíz új helyközi buszt állítanak forgalomba Bács-Kiskunban

- Advertisement -

Tíz új autóbuszt – három Volvo B6SC-8900 és hét Credobus Econell 12 típusút – állít forgalomba a Volánbusz Bács-Kiskun vármegyében – közölte a Volánbusz Zrt. Kommunikációs Igazgatósága.

A fejlesztés nettó 755 millió forint értékű, amivel a helyközi autóbuszállomány 3,5 százaléka megújul. Mint írják, a Volánbusz immár öt éve tartó járműfiatalítási programja során eddig 67 új autóbusz érkezett Bács-Kiskun vármegye csaknem 300 darabos járműállományába.

Tíz korszerű, dízelüzemű, a legmodernebb Euro6 környezetvédelmi besorolású motorral hajtott autóbusszal frissült most a flotta. Ezzel a Volánbusz 2018 óta a vármegye autóbuszállományának már több mint egynegyedét lecserélte.

Baja és Kalocsa könyéki flottát frissíti majd a hét szóló, magyar gyártású, Credobus Econell 12 típusú jármű. A buszok a környező vonalak mellett Csongrád-Csanád és Tolna vármegyékbe – Szegedre és Szekszárdra – is közlekednek majd.

Hasonló cikkünk:  Emberhátrányban tudott egyenlíteni Lakitelek Nyárlőrincen (galériával)

via ProfitLine

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...