fbpx

FRISS HÍREK

A Google Street View esete a vasvillával – frissítve!

- Advertisement -

Sok érdekességet láthat a Google Street View kocsijának sofőrje, hiszen bejárja az egész országot – azonban valószínűleg kihagyta volna azt az élményt, amely Balatonőszödön érte. Ugyanis egy férfi nem örült annak, hogy őt és a környéket fényképezik, ezért tönkretette a kamerát.

A rendőrség is megerősítette, hogy egy agresszív férfi rátámadt a Google Street View autójára. Május 22-én délelőtt ment végig a falun a kocsi, a férfi pedig sérelmezte, hogy felvételeket készít a környékről. Félreállította a kocsit, ingerülten kérdőre vonta a sofőrt, majd mivel épp volt nála egy vasvilla, azzal megrongálta a kamerarendszert. A sofőr értesítette a rendőröket, ők pedig a férfit elfogták.

Márciusban jelentette be a Google, hogy frissíteni fogják az utcaképeket, ezért újra végigmennek Magyarországon. Azt is külön hozzátették, hogy mindez az összes szükséges engedély birtokában történik, a képeken látható emberek arcát, valamint a rendszámokat elhomályosítják.

Hasonló cikkünk:  A vita újabb fordulója, most az MNB szólt be a kormánynak

via HVG

Frissítés:

Blikk megkeresse azt a férfit Balatonőszödön, aki rátámadt vasvillával a Google autójára. Nem akart nyilatkozni a férfi, de a település polgármesterével, Antal Jánossal tudtak beszélni.

„Ha esetleg kaptunk volna egy értesítést, tudtuk volna figyelmeztetni a lakosságot, hogy ne lepődjön meg senki, ha kamerázzák a környéket. Mindenesetre a választott megoldással nem tudunk egyetérteni. Ráadásul az autó éppen a lomtalanítás napján érkezett, minden tele volt szeméttel. Ha ez a kép jelenik meg rólunk, az még inkább súlyosbítja a dolgot” – nyilatkozta.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...