fbpx
25.6 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Itt a hőség, Szolnokon azonban a szabadstrand mellett csak egy kis fürdő nyújt hűsölési lehetőséget

- Advertisement -

Egy időben Szolnoknak nem volt használható strandja, uszodája.

Már rég át kellett volna adni a tiszaligeti strandot, ami évek óta épül. A Fidesz vezette városban előbb a rendkívül közkedvelt Damjanich uszodát tették egyenlővé a földdel, később pedig a tiszaligeti strand fejlesztéséhez fogtak hozzá úgy, hogy a másik, még épülő MÁV-strand készen sem volt.

Szolnokon jelenleg egy használható strand van, amely a korábban uszodák városának is nevezett megyeszékhelynek nem éppen hízelgő. A legnagyobb strand, a tiszaligeti még mindig épül (a többiek meg megszűntek).

Hétvégén világosan látszott: a cserkeszőlői strandon rengetegen voltak, míg Szolnokon van egy kicsi MÁV-strand, meg van egy marhaitatóra hajazó szabadstrand. Ennyi.

Ennek kapcsán születnek ilyen bejegyzések:

“Nagyot akart a szarka, mármint a szolnoki önkormányzat, de nem bírta a farka! A mai napig nem készült el a tiszaligeti strandfürdő, a lakosság nagy bánatára. Az anyagi gondok mellett technikai problémák is felmerültek (nincs elég vízhozam a jelenlegi kutakban). Kisebb átalakítással és renoválássál ma is tökéletesen működhetne a kellemes vizű strandfürdő. A Dami szétverése után a tiszaligeti termál és strandfürdő is áldozatul esett a szolnoki önkormányzatban basáskodó, hozzà nem értő döntéshozók akaratának! Szív a lakosság.”

A cikket a Szol24 és a KecsUP együttműködésének keretében szemlézzük, a teljes cikket itt olvashatja.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...