fbpx
14.9 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

Unja a fóliázott könyveket? Itt vannak a becsomagolt társasok!

- Advertisement -

Az amúgy is tikkasztó nyári hőségben izzadhatnak az LMBTQ-tematikájú ifjúsági regények is, miután a gyermekvédelminek nevezett törvény értelmében befóliázzák őket.

A 444.hu olvasója pedig már egy új műfajjal is találkozott: a nem csupán befóliázott, de egyenesen becsomagolt társasjátékkal!

A kép tanúsága szerint a Páros Játszma – Ismerkedj okosan kapott nem túl diszkrét borítást, és figyelmeztetést:

Helyben fogyasztja, vagy csomagoljam?
Forrás: 444.hu

Pedig nem tűnik túl ártalmasnak: a leírás szerint „beszélgetős, komolyabb kérdéseket is tartalmazó játék egy nyugodt kellemes estéhez”, bár igaz, hogy rajta van a 18-as karika.

Az Olvasó szerint az ilyen pikáns játékoknak van amúgy egy külön polcuk a budapesti játékboltban, ahol észlelte a jelenséget. „De csak ez volt becsomagolva” – írta. Ami már csak azért is érdekes, mert a mellette lévő Buliszervíz például kevéssé komoly kérdésekkel ígér felhőtlen szórakozást, csak néhány a feladatokból:

  • Kérj két sört három idegen nyelven!
  • Imitálj a hónaljaddal fingást!
  • Induljon az öltánc!
Hasonló cikkünk:  Semmit nem lehet tudni a Gondosóra program részleteiről, Hadházy Ákos az OLAF-hoz fordult

Buliszervíz mégis megúszta a csomagolást, bár fóliaborítás ezen is van – de ez társasok esetében nem meglepő, ki szeretné, ha szétszóródnának az aprócska darabok?

És akkor a szintén 18+ besorolású Hátsó gondolatokról, vagy a Hancúr párbajról, és a többi ivásra vagy huncutkodásra buzdító társasjátékról még nem is beszéltünk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...