fbpx
16.2 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

A győri közélet már-már egy szatírához kezd hasonlítani

- Advertisement -

A közelgő önkormányzati választásokon úgy tűnik újra izgalmas helyszín lesz Győr, ahol a közélet főszereplőjének a szexbotránya miatt lemondott korábbi polgármester, Borkai Zsolt is bejelentkezett, és aki mellett a múlt hétig még Fidesz-tag Hajtó Péter már le is tette a voksát: mindezt az augusztus 20-ai programsorozat végén a színpadon részegen és mezítláb.

A közgyűlési képviselő februárban jelölte Borkai Zsoltot a város díszpolgárának, ez vezetett oda, hogy megromlott a kapcsolata Győr polgármesterével, Dézsi Csaba Andrással. A rövidnadrágban fellépő Hajtó képviselőként szólt a győriekhez, és mindenféle nagyívű fejtegetésbe kezdett.

Amellett, hogy kijelentette mennyire szereti a jelenlévőket elmondta, hogy szerinte nagy harcokat kell megvívni: „24 júniusában adjatok nekem bizalmat!” – kérte a jelenlévőket, elsősorban az ő körzetébe tartozókat. Beszéde további részében világossá vált, hogy Borkainak kampányol: „Gyertek velünk és bízzatok bennünk. Borkai Zsolt és én, meg mindenki, aki velünk van, az újra magasba fogja emelni Győrt.”

Dézsiről is megemlékezett a borgőzős mámorában: „Azt mondta nekem tegnap a Dézsi: »Meg foglak semmisíteni!« Azt mondtam: »Csináld! Az ingerküszöbömet nem éred el.« Tudod, miért? Mert ti húzzátok az X-et.”

Később Hajtó elnézést kért a „fellépésért”, azzal mentegetőzött, hogy már 48 órája nem aludt, mert ő volt a fesztivál egyik szervezője, elismerte, hogy ivott, szöveggel sem készült, lábujja előző este eltört, ezért papucsot sem tudott húzni.

Hasonló cikkünk:  Heteken belül érkezik a postaládákba az NVI-értesítők a június 9-i EP- és önkormányzati választásra

„Ez nem volt szép, nem vagyok rá büszke. Megkövetem a győrieket, a szavazóimat, a közönséget, hogy csalódást okoztam” – mondta Hajtó, majd azt is hozzátette, hogy a fellépése után főként pozitív visszajelzéseket kapott, az emberek ugyanis értékelik az őszinteségét.

via Blikk

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...