fbpx

FRISS HÍREK

A Szerencsejáték támogatása menetrend szerint érkezett a NER-kedvencekhez

- Advertisement -

Továbbra is a NER-kedvenc cégek kapják zömében a Szerencsejáték Service Nonprofit Kft. által szétosztott támogatásokat. Augusztusban és szeptemberben több, mint 500 millió forintot kapott tizenöt, javarészt már korábban is támogatott szervezet.

A KOD Média Kft. kapta a legmagasabb összeget, nettó 105 millió forintot, az utóbbi két évben összesen 115 millióval támogatták meg őket. A cég tulajdonosa május óta a Tiborcz István köreihez sorolt Jupiter 888 Magántőkealap.

A Symphonic Concert Management Kft. nettó 100 milliót kapott, amelynek többségi tulajdonosa Havasi Balázs zongorista. A céget 2022-ben, és 2021-ben is 150-150 millióval támogatták meg.

Pataky Attila cége, a P.Management Kft. nettó 78 740 157 forintot kapott, 2021-ben is ugyanennyit, tavaly viszont nettó 141 732 284 forintot. A Backstage Management Bt., amely Tóth Gabi koncertjeit szervezi nettó 30 millió forintot kapott. Ez ötmillióval marad el a tavalyi összeghez képest.

Hasonló cikkünk:  Külföldön gyanakodva tekintenek a magyar magántőkealapokra

A Bálványosi Nyári Szabadegyetemet szervező Kisebbségekért – Pro Minoritate Alapítvány  idén 25 milliót kapott. Ötmillióval kevesebb, vagyis 20 millió jutott a TRP Hungary Kft.-nek, amelynek tulajdonosai között találhatjuk Őry Tamás és felesége, Szijjártó Sarolta, aki a magyar külügyminiszter testvére.

Jutott a Békemeneteket szervező CÖF alapítójához, Fricz Tamáshoz köthető Demokrácia és Politikai Kultúra Alapítványnak és a Csetényi Csaba tulajdonában lévő Network 360 Reklámügynökség Kft.-nek 15-15 millió.

via HVG

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Két új kecskeméti polgármesterjelölt – bővülhet még a számuk

Hódi Zsuzsanna, a Mi Hazánk és Király József, a Szövetség a Hírös Városért Egyesület polgármesterjelöltje is leadta - Szemereyné...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...