fbpx

FRISS HÍREK

Egy új párt alapításán gondolkodik Magyar Péter

- Advertisement -

“Mindenképp szükség van egy olyan friss erőre, amely képes kontrollálni a jelenlegi hatalmat, ki tudja mozdítani az apátiából a jószándékú emberek millióit és képes a semmiből egy új, más világot teremteni Magyarországon. Egy ilyen erő létrehozásáért szívesen dolgozom együtt minden becsületes honfitársammal. »Most, vagy soha!«” – írta Magyar Péter a 444.hu megkeresésére.

A lap azután kereste meg, hogy több forrásból is úgy értesültek, egy új párt alapításán dolgozik, amelyik már a júniusi EP-választáson megméretné magát és amelybe egyeseket már a belépésre buzdított. “Több forrásból úgy értesültünk, Simicska Lajos is próbálkozott felvenni a kapcsolatot Magyarral az elmúlt hetekben” – írja a 444, ezt azonban Magyar cáfolta.

A Telexnek is nyilatkozott kedd reggel Varga Judit volt férje, ahol azt mondta, több ellenzéki párt is kereste az elmúlt hetekben. A 444 kérdésére ezt a Momentum, az LMP, az MSZP, a Párbeszéd és a Demokratikus Koalíció tagadta, a Mi Hazánk azonban megerősítette, hogy felvették Magyarral a kapcsolatot. „Már az első pillanatban történt egy kísérlet a kapcsolatfelvételre, és örülnénk, ha sikerülne is a kapcsolatfelvétel. Rajtunk nem múlik” – írták.

Hasonló cikkünk:  Elindult Magyar Péter mozgalma, a Talpra Magyarok Közössége

Magyar Péter a kegyelembotrány elején állt először nyilvánosság elé a politikai elitet kritizáló megjegyzéseivel, Novák Katalin és Varga Judit lemondása után pedig a Partizánnak adott interjújában nyíltan szembefordult a NER-rel, különösen Rogán Antallal. Akkor azt mondta, még viccnek is rossz lenne, ha tevékenyen beszállna a politikába, néhány héttel később a Telexnek azonban már azt mondta, egyedül nagy feladat lenne, de sokan biztatják, támogatnák ebben. “Olyan támadáscunaminak néznék elébe, amilyen még nem volt a magyar politika történetében” – értékelte egy esetleges pártalapítás kilátásait.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...