fbpx

FRISS HÍREK

Milyen irodai szoftverek közül lehet válogatni?

- Advertisement -

A mai adminisztrációs feladatok elvégzése során egyszerűen megkerülhetetlenné váltak az irodai szoftverek. A használatukkal az egész folyamat hatékonyabbá, gyorsabbá és pontosabbá tehető. Nincs olyan iroda, cég, ahol ne alkalmaznák őket, azonban arra is oda kell figyelni, hogy milyen programok vannak feltelepítve a számítógépre.

Az egyik legjobb választás a piacon: a Microsoft Office

A Szoftver24.hu Office kínálatából minden beszerezhető, amire éppen szükségünk van az irodai gépeken. Fontos, hogy az elérhető legmodernebb termékek közül válogassunk, mivel velük lehetséges a leghatékonyabb munka. A mai Office programcsomagokban minden szoftver megtalálható, amit csak használni szeretnénk az adminisztráció, irodai feladatok során. A legnépszerűbb hármas (Word, Excel, PowerPoint) esett át a legnagyobb változáson az elmúlt évtizedekben, de mellett a többi is fejlődött, modernizálódott (Outlook, OneNote, Access).

Az Office már régóta piacvezetőnek számít az irodai szoftverek kategóriájában. Ezt annak köszönheti, hogy a programok minden felmerülő igénynek megfelelnek. Megállják a helyüket egy kisebb vállalkozás esetében, de multis környezetben is. Természetesen ehhez arra is szükség van, hogy folyamatosan érkezzenek a fejlesztések, új funkciók. Ezért is érdemes ránézni az újabb Office verziókra, mivel számtalan újdonságot tartalmaznak.

Ott van például a Teams, ami az elmúlt években kapott hatalmas hangsúlyt. Ez egy hatékony üzleti kommunikációs platform, ami munkaterületi videokonferenciát, csevegést, fájltárolást és alkalmazásintegrációt kínál. A használatával egy vállalkozás teljes működése új alapokra helyezhető, amivel csak még hatékonyabb lesz.

Hasonló cikkünk:  Az egészségügyi államtitkárt nem hatották meg a lakossági panaszok az új ügyeleti rendszerrel kapcsolatban

A klasszikus hármas évtizedek óta uralja a piacot

Itt a Word-Excel-PowerPoint szoftverekre gondolunk elsősorban. A legújabb Word a sima szövegeket jól strukturált, modern megjelenésű dokumentumokká képes alakítani, amelyekhez grafikonokat, linkeket és képeket adhatunk hozzá. Kihasználhatjuk az alkalmazás összes funkcióját.

Az Excel segítségével nyomon követhetjük a pénzügyeket, grafikonokkal, statisztikákkal tehetjük könnyebben fogyaszthatóvá a jelentéseket, függvényeket. Elemzéseket készíthetünk, amelyek alapján új irányt jelölhetünk ki a cég számára. A PowerPoint felel a látványos prezentációkért. Letisztult, de egyben lenyűgöző diavetítéseket hozhatunk létre.

Ideje hatékonyabbá tenni az irodát!

Ma már annyira népszerű az Office programcsomag, hogy már az iskolában is oktatják a használatát. Mindenkinek szüksége van rá, ezért is ajánlott mindig a legújabb verzióval dolgozni, ami elérhető. Ezzel kihasználhatjuk az új funkciók előnyeit, hatékonyabbá tehetjük a munkát, aminek rövid és hosszú távon is rengeteg pozitív hatása van.

Az Office ma már megkerülhetetlen, ezért is fontos az iroda működésének szerves részévé tenni.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...