fbpx

FRISS HÍREK

Küldetésnek érzi a tanítást az egyik leggazdagabb magyar

- Advertisement -

Füzesi Attila 10,3 milliárdos vagyonával a száz leggazdagabb magyar listáján szereplő üzletember. Nem mellesleg hat gyermek édesapja, és immár negyedik éve a fülöpjakabi általános iskola történelem szakos óraadó tanárja. A megyei önkormányzat Facebook-oldalán megjelent videóban vall arról, miért tartja lelki otthonának az Alföldet és az iskolát, miért is fontos számára a tanítás, mit tart benne kihívásnak.

Az egyik leggazdagabb magyar a moszkvai Lomonoszov Egyetemen szerzett történelem tanári diplomát. Itt indult el üzleti karrierje is: még egyetemistaként ingyenes reklámújságot adott ki. A cége eladásával alapozta meg vagyonát, most leginkább ingatlanfejlesztésben érdekelt.

Negyedik tanévét kezdi meg a fülöpjakabi iskolában, óraadóként az ötödik, hatodik és nyolcadik osztályban tanít szerdán és pénteken történelmet. Emellett anyagilag is segíti az intézményt. Célja, hogy minden diák tanuljon meg jól angolul: az általa létrehozott alapítvány állja a nyelvtanárok, köztük az anyanyelvi oktatók fizetését.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...