fbpx
-3.5 C
Kecskemét
2023. november 30., csütörtök

FRISS HÍREK

Küldetésnek érzi a tanítást az egyik leggazdagabb magyar

- Advertisement -

Füzesi Attila 10,3 milliárdos vagyonával a száz leggazdagabb magyar listáján szereplő üzletember. Nem mellesleg hat gyermek édesapja, és immár negyedik éve a fülöpjakabi általános iskola történelem szakos óraadó tanárja. A megyei önkormányzat Facebook-oldalán megjelent videóban vall arról, miért tartja lelki otthonának az Alföldet és az iskolát, miért is fontos számára a tanítás, mit tart benne kihívásnak.

Az egyik leggazdagabb magyar a moszkvai Lomonoszov Egyetemen szerzett történelem tanári diplomát. Itt indult el üzleti karrierje is: még egyetemistaként ingyenes reklámújságot adott ki. A cége eladásával alapozta meg vagyonát, most leginkább ingatlanfejlesztésben érdekelt.

Negyedik tanévét kezdi meg a fülöpjakabi iskolában, óraadóként az ötödik, hatodik és nyolcadik osztályban tanít szerdán és pénteken történelmet. Emellett anyagilag is segíti az intézményt. Célja, hogy minden diák tanuljon meg jól angolul: az általa létrehozott alapítvány állja a nyelvtanárok, köztük az anyanyelvi oktatók fizetését.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Sokaknak nem tetszik a kecskeméti színház előtti „új” járda

Nem végeztünk reprezentatív közvéleménykutatást. Az egyik nagy, kecskeméti Facebook csoport posztja alatt néztük át a kommenteket, ebből vontuk le...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...