fbpx

FRISS HÍREK

Hamarosan megjelenik kortárs versantológiánk – Támogasd te is a fiatal szerzőket!

- Advertisement -

Együtt alakítjuk a kultúrát. Rajtunk áll, mennyi teret kapnak vidéken a kortárs alkotók. Hírportálunk összegyűjtötte 32 szerző versét, és szeretnénk, ha minél több ember olvashatná irodalmi válogatásunkat. Most te is tehetsz ezért.

A kecsup.hu szerkesztősége teret ad a kortárs alkotóknak és felkeresi azokat a kulturális értékeket Kecskemét vonzáskörében, amikre évek múlva is érdemes lesz emlékezni. Első irodalmi pályázatunkkal a feltörekvő szerzőket támogatjuk. A felhívás több, mint 350 jelentkező versével lezárult, és hamarosan megjelenik az első kortárs versantológiánk az Áramlat Alapítvány gondozásában.

A Vendégszobában a végtelenség című kortárs versantológiát december 14-én mutatjuk be Kecskeméten, azonban már a megjelenés előtt támogathatod a kötet szerzőit.

Hogyan támogathatod a vidéki kultúrát? Kampányunkat ide kattintva találod.

Mint korábban írtuk, célunk egy olyan válogatás  kiadása, ami reflektál a közös jelenünkre és szavakat adhat a belső érzéseink kifejezéséhez a kor szellemében.

Hasonló cikkünk:  Mi történt az elmúlt héten a vidéki Magyarországon? - heti sajtószemle

A nyomtatásban megjelenő antológia versciklusai ‘70-es születésű és kamasz szerzők írásaiból, könnyed hangvételű vagy épp tiszta szerelmes versekből, érzékenyen lejegyzett korképekből, pontosan feltett költői kérdésekből épülnek fel. Ezúton is köszönjük a közreműködő alkotók, költők és művészek munkáját. Sokuk személyesen is bemutatkozik majd a következő irodalmi KecsUP ESTen.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk a Vendégszobában a végtelenség kötet bemutatójára, ahol megvásárolható lesz az antológia és a támogatók tiszteletpéldányban részesülnek.

Időpont: december 14. 18:00

Helyszín: Szarvashat művésztér; Kecskemét, Szarvas utca 6.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...