fbpx

FRISS HÍREK

Május 18-tól kinyitják a játszótereket

- Advertisement -

2020. május 15-iki ülésén a Szemereyné Pataki Klaudia vezette kecskeméti városi operatív törzs úgy döntött, hogy május 18-tól, hétfőtől megnyitják a gyermekek előtt a játszótereket.

A szülőknek azt javasolják, hogy a játszóterek látogatása során tartsák be a szociális távolságot és gondoskodjanak kézfertőtlenítő használatáról.

Emellett a Városrendészet emberei naponta 16-19 óra között fokozottan ellenőrzik a játszótereket, és felhívják a figyelmet az 1,5 méteres védőtávolság betartására.

Az is a gyermekeket érinti, hogy a továbbiakban a gyermekfelügyeletbe bekapcsolódó bölcsődéknél, óvodáknál a gyermekek érkezése és távozása zsilipeléssel történik majd.

Jó hír viszont a tömött autóbuszokon összezsúfolódóknak, hogy a polgármester felkérte Hári Ernőt, a Kecskeméti Közlekedési Központ ügyvezetőjét, hogy a helyi közösségi közlekedés menetrendjét rendszeresen vizsgálja felül.

A Széktói Strand nyitását június közepére tervezik.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...