fbpx
19 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Ízelítő a Karc FM-ből: A civil tiltakozókat taknyukon, vérükön kell kirángatni a parlamentből

- Advertisement -

Ha már új rádiós hang érkezik a kecskeméti éterbe, nem árt, ha tudjuk, mivel is állunk szemben. És akár ezt szó szerint is lehet venni, mert a KecsUp szerkesztősége ezzel a szellemiséggel nem tud azonosulni. Szemben állunk vele. De, hogy az olvasók is tudják, miről beszélünk, jöjjön egy kis múltidézés!

2017-ban volt a parlament épületében egy bizottsági ülés, amelyre elmentek civilek (mivel nyilvános volt az ülés), mert a sokak szerint a civileket megbélyegző, készülő törvényről tárgyaltak. Ott álltak, és táblákat tartottak fel, hogy a bizottság ne támogassa a tervezetet. Sajtóbeszámolók szerint csendben voltak, ennyit tettek mindösszesen.

Ez a cselekedet viszont Bayer Zsoltnál, a Karc FM műsorvezetőjénél, a Fidesz 5. számú párttagkönyvének tulajdonosánál kiverte a biztosítékot, és a következőket mondta erről az akcióról a rádióban:

Hasonló cikkünk:  A vita újabb fordulója, most az MNB szólt be a kormánynak

Szanaszét kell verni a pofájukat

„Ha még egyszer ezek vagy ilyenek megjelennek a parlament épületében, és ott megzavarják a munkát, akkor úgy kell őket onnan kivágni, mint a macskát szarni. Ha a taknyukon és a vérükön kell őket kirángatni, akkor a taknyukon és a vérükön…Ha kell, akkor szanaszét kell verni a pofájukat. Ez ugyanis Magyarország parlamentje, nem pedig a nyilvános vécé, ahová ezek valók.”

Aki hangban is meg akarja hallgatni, tessék, itt egy videó. Figyelem, a nyugalom megzavarására alkalmas mondatok következnek.

Poll not found
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...