fbpx
24.9 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Bayer Zsolt félti a kormánytagokat Ukrajnától, ami szerinte egy „halállistát vezető latorállam”

- Advertisement -

Bayer Zsolt, a kormány kedvenc publicistája azt írja a blogján, hogy „a magyar kormány egyetlen tagja sem mehet Ukrajnába, a miniszterelnök pedig végképp nem. A halállistát vezető latorállamba tilos utazni! Ha akarnak valamit, jöjjenek ide.”

Szijjártó Péter külügyminiszter előzetes egyeztetés után január 29-én Ungváron találkozik Dmitro Kulebával ukrán kollégájával. A találkozó előtt alig két héttel halálos fenyegetést kapott a magyar tárcavezető:

„Magyarok, gyűlöljük a kormányotokat, amely továbbra is mindent megtesz azért, hogy elveszítsük a háborút. Azt hiszitek, hogy a miniszteretek az Ukrajna elleni támadások után csak úgy eljön hozzánk? Mi nem így gondoljuk. Január 29-én tehát robbanásveszélyes üdvözletre számíthatnak. Egy páncélvonat nem fogja megmenteni önöket. Javasoljuk, hogy adjon megrendelést egy temetkezési irodának, hogy elkezdhessék elkészíteni a koporsót Szijjártónak, és az illeszkedjen a magasságához. Isten megbocsát, de az ukránok nem” – írták az ukrán nyelven küldött e-mailben.

Hasonló cikkünk:  Tavaly 28 titkos határozata volt a kormánynak, évtizedek múlva derül majd ki, mik is voltak azok

Szijjártó személyi védelmét megemelték és értesítették a TEK-et. A külügy a fenyegetés ellenére nem mondta le a találkozót. Bayer a blogbejegyzésében arra utal, hogy a külügyminiszteri találkozó egy Orbán-Zelenszkij-tárgyalást készítene elő, de úgy tűnik, ő ezt nem javasolja a magyar miniszterelnöknek.

via HVG

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...