fbpx

FRISS HÍREK

Autók lángoltak szombat reggel

- Advertisement -
Kigyulladt és kiégett egy autó ma reggel Lakiteleken, a benne ülők még időben ki tudtak szállni. Nagyjából ugyanebben az időben Kecskeméten, az Auchan környékén is lángolt egy autó.
Ma, szombaton reggel hat óra harminc perckor értesítették a tűzoltókat, hogy Lakiteleken a volt Víg matróz kocsmánál ég egy autó. A helyszínre érkező tiszakécskei önkormányzati, és a lakiteleki önkéntes tűzoltók a Suzuki S X 4-et eloltották. Információnk szerint az autóban egy nő utazott, aki furcsa zajt hallott, ezért félreáll az autóval. Miután kiszállt, a személygépkocsi először füstölni, majd égni kezdett, és teljesen ki is égett. Személyi sérülés nem történt, tudtuk meg az lcafe.hu portáltól.

Kecskeméten pedig munkába induláshoz használt BMW gyulladt ki menet közben. A sofőr észlelte a füstöt és azonnal kiszállt az autóból. Elmondása szerint sokan megálltak segíteni, olyan is volt aki az égő csomagtartóból húzta ki a bent maradt dolgokat.
Lángoló BMW Kecskeméten
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...