fbpx

FRISS HÍREK

Zúzalékot hoztak az „életveszélyes” kadafalvi árokhoz

- Advertisement -

Tegnap számoltunk be róla, hogy egy kadafalvi Facebook csoportban áll a bál a Boróka és a Darázs utcák sarkán lévő buszmegálló miatt. Alapból az a bajuk a hozzászólóknak, hogy az illetékesek nem tudtak eddig olyan buszmegállót ide építeni, amely európai szintű lenne. Azonban minap -egy kommentelő szerint- az út kezelője megelégelve itt az esőzések miatti tócsákat (ma éppen aktuális), amelyek nehezítik a le és felszállást, egy hosszabb árkot ásott ide szikkasztó gyanánt. Ezt azonban a városrész hivatalos oldalán (vélhetően Leviczky Cirill önkormányzati képviselő) életveszélyesnek minősítették, és jelezték, hogy már intézkedtek. A mellékelt fotó alapján a nagyobb részét pénteken feltöltötték, és azt jelezték, hogy hétfőn talán folytatják. Ezt saját fotóval mi is megmutattuk.

Hasonló cikkünk:  A Szövetség bizalma töretlen Vancsura irányában, akit hét évre ültetne le az ügyészség

Ma valóban folytatták, de nem úgy, ahogyan talán sokan számítottak rá. Az árok egy részét (amit pénteken meghagytak), ma sem temették be. Ellenben a korábban betemetett részre zúzalékot hoztak.

Az a gyanúnk, hogy a meghagyott árkot szikkasztónak hagyták meg. Úgy tűnik, hogy a döntéshozók szerint a rövidebb árok már nem életveszélyes. Persze nem állítjuk, hogy ez így marad, akár vissza is térhetnek még ide a munkások.

Tegnap arról is írtunk, hogy az életveszélyesnek titulált árkot nem kerítették körül a hétvégére. És megírtuk azt is, hogy a városrész fejlődésével elégedetlen lakosok demonstráción gondolkodnak.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Kicsi volt a nomád magyaroknak a Kárpát-medence – Rácz Lajos klímatörténész a kecskeméti könyvtárban

A honfoglaló magyarok életformájához kicsinek bizonyult a Kárpát-medence. A török háborúk kora alatt az elődeink radikálisan átalakították a természeti...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...