fbpx

FRISS HÍREK

Kósa József már biztos nem indul ősszel a Fidesz színeiben

- Advertisement -

Korábbi cikkünkben már latolgattuk az önkormányzati választással kapcsolatos változásokat a Fidesz-KDNP-nél. Most az egyik kérdőjeles szereplő jelentette be közösségi oldalán, hogy véget ért számára a városatyaság.

Mint azt írtuk Engert Jakabné és Kósa József szerepe billegett, de utóbbi a mai nap be is jelentette, hogy véget ért pályafutása a városházán.

Kósa József 2002 óta volt önkormányzati képviselő a Fidesz-KDNP színeiben a Petőfiváros és Alsószéktó területei tartoztak hozzá.

Facebook bejegyzésében kiemeli:

„Egyik legfontosabb eredményünk, hogy – Petőfiváros és Felsőszéktó – sok hasonló méretű, sőt nálánál nagyobb városrészt megelőzve – tudott fejlődni, méghozzá töretlenül, önkormányzati ciklusokon átívelően.”

Hosszas írása végén utódját is megnevezte, Kovácsné Bozóki Rita váltja majd az októberi helyhatósági választáson Kósát várhatóan.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...