fbpx
1.6 C
Kecskemét
2023. december 8., péntek

FRISS HÍREK

Civil kezdeményezéssel az állatorvosi ügyeletért

- Advertisement -

Szeretnénk állatorvosi ügyeletet Kecskeméten névvel indult el civil kezdeményezés a Facebookon, és 24 óra alatt már 1000-1500 csatlakozóra találtak.

‘Ha szeretnétek, hogy legyen Kecskeméten mindig elérhető állatorvosi ügyelet, kérjük, lájkoljátok ezt az oldalt, valamint osszátok meg a többi gazdival. Akkor tudjuk csak elkezdeni a tárgyalásokat ez ügyben az illetékesekkel, ha meg tudjuk mutatni (a rengeteg oldal like segítségével), igenis komoly igény van arra, hogy mindig tudjunk kihez fordulni vészhelyzetben rendelési időn kívül, éjjel, hétvégén és ünnepnapokon is” – írják az első bejegyzésben.

Az ötlet úgy tűnik, hogy elnyerte a kecskemétiek tetszését, gyorsan gyűlnek a feliratkozások, kedvelések a közösségi oldalon.

Nem csoda, ugyanis ha bajba kerül kis kedvencünk, akkor egészen Dunaföldvárig kellene vele elutazni, és komolyabb gond esetén ez akár már túl nagy távolság lehet.

Hasonló cikkünk:  Támadást indított a Kecskemét ellen a NER-sajtó a Fradi-verés után

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Tornyokban állnak Mercedes-akkumulátoros ládák egy kecskeméti telephelyen

Szemfüles és egyben aggódó olvasónk értesítette szerkesztőségünket, hogy egy kecskeméti telephelyen rengeteg fa ládát tárolnak, és a feliratból -...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...