fbpx
4.7 C
Kecskemét
2021. október 17., vasárnap

FRISS HÍREK

Hallgat a rendőrség Dzsudzsák karanténsértéséről

Amint arról beszámoltunk, Dzsudzsák Balázs válogatott labdarúgó Dubajból való hazatérése után nem tartotta be az előírt járványegészségügyi szabályokat. Ráadásul mindezt Orbán Viktor miniszterelnök leplezte le, aki Facebook-posztban osztotta meg, hogy Dzsudzsák hamarabb hagyta el a karantént, mint lehetett volna.

Az Index megkereste a rendőrséget, hogy hogy áll az ügy vizsgálata, azonban a hatóság mély hallgatásba burkolózik: egy hét alatt sem tudtak választ adni a kérdésekre a nem túl bonyolult ügyben.

Miközben az Orbán Viktor ellen dudálással tüntetők rögtön 120, sőt 750 ezer forintos büntetéseket kaptak lakóhelyük elhagyása miatt, úgy tűnik, a miniszterelnök barátjára más szabályok vonatkoznak.

Nem mindenhol tűrik a kivételezést

Tüntetők és a média képviselői állnak az előlük tovasiető Dominic Cummings tanácsadó londoni otthona előtt 2020. május 25-én
(Fotó: Facundo Arrizabalaga / MTI / EPA)

Érdemes felidézni összehasonlításképp, hogy amikor Nagy-Britanniában Boris Johnson miniszterelnök kommunikációs tanácsadója önkényesen megszegte a karanténszabályokat, tüntetések kezdődtek, Johnson népszerűsége pedig alaposan visszaesett. A britek nem viselik el ugyanis, hogy az elitre más szabályok vonatkozzanak, mint a hétköznapi emberekre.

Hasonló cikkünk:  KeKo: Hetényegyházáról a kisbusz+vonat+autóbusz kombóval kikerülhető a dugó
Hasonló cikkünk:  Választási útmutatót fogalmazott meg az M1 műsorvezetője

Az előző cikkünkhöz érkezett Facebook-kommentek alapján viszont úgy tűnik, hogy olvasóink beletörődtek, sőt már szinte természetesnek tartják, hogy Magyarországon egyesek kibújhatnak a törvények alól.

Dzsudzsák nem tartotta be a karantént – Orbán fotója leplezte le

 

Hirdetés

Felkapottak

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Repülőnap 2021 – élő közvetítés a szombati napról

Közlekedési dugóval indult újra 8 év után a Kecskeméti Repülőnap. Teltházas volt a rendezvény, az időjárás is kegyes volt...