fbpx
26.2 C
Kecskemét
2023. június 2., péntek

FRISS HÍREK

Tévedésből majdnem agyonvertek egy ballószögi férfit a vendégmunkások

A Bács-Kiskun Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt vádat emelt négy román állampolgárságú férfi ellen – közölte az ügyészség.

Négy magyar származású, de román állampolgárságú férfi Magyarországon alkalmi munkásként dolgozott.

2018 februárjában több társukkal közösen egy kecskeméti tanyát béreltek, ahonnan reggelente egy kisbusszal indultak dolgozni.

Február 10-én éjjel az ügy sértettje, egy ballószögi férfi a feleségével és az egyik barátjával együtt gépkocsival tartottak haza egy családi rendezvényről. Mindketten ittasak voltak, ezért a férfi felesége vezetett.

Út közben azonban a férfi barátja rosszul lett, emiatt lehúzódtak az útról a munkások által bérelt kecskeméti tanya előtt.

Ők viszont azt hitték, hogy a férfi és barátja a kisbuszt akarja ellopni.

Kérdőre vonták a férfit, aki kötekedő stílusban válaszolt, így vitatkozni kezdtek. A négy romániai magyar szerszámnyeleket vett magához, ketten még szúrószerszámot is. A vita hevében a munkások a férfira támadtak. A férfi bokszoló állást vett fel és az egyik vádlottat ököllel arcon ütötte.

Hasonló cikkünk:  Alaposan meglepték kollégái a búcsúzó kecskeméti rendőrkapitányt

Ezután az egyik munkás egy szerszámnyéllel nagy erővel, kétszer mellkason és lábon ütötte a férfit, mire az hátrálni kezdett és menekülni próbált. A munkások azonban a ház közelében utolérték őt és körbevették. A testén ütlegelték, majd az időközben földre kerülő férfit megrugdosták, és a felkarján valamint a combján meg is szúrták.

Hasonló cikkünk:  Kevesebbet tudtak járőrözni tavaly a rendőrök Kecskeméten - derül ki a leköszönő kapitány beszámolójából

A férfi feleségének kétségbeesett kiáltozására végül a vádlottak abbahagyták a verést, majd a férfit felesége a gépkocsijukkal kórházba szállította.

A sértett a bántalmazás miatt a fején és testszerte könnyebb és 8 napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett, de a vádlottak két bordáját is eltörték, sőt bordatörések miatt életveszélyes sérülésként légmell is kialakult nála.

A szabadlábon védekező gyanúsítottakat a főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntettével vádolja és felfüggesztett börtön kiszabását indítványozta velük szemben.

A vádlottak bűnössége kérdésében a Kecskeméti Törvényszék fog dönteni.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...