fbpx
16.3 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Ideiglenesen a Spirit FM foglalja el a Klubrádió frekvenciáját

- Advertisement -

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa múlt hét keddi ülésén úgy határozott, hogy május 3. és október 29. között, ideiglenesen kereskedelmi rádiós szerződést köt a Közösségi Rádiózásért Egyesülettel, amely Spirit FM néven eddig a Budapest-Belváros 87,6 MHz-en hallható szolgáltatását sugározza majd a Budapest 92,9 MHz-es frekvencián – írja a media1.hu.

Az ATV-csoporthoz tartozó Spirit maga is pályázott a frekvenciára, de a pályázatból kizárták. A media1.hu azt írja: miután a Klubrádió korábbi frekvenciája üres maradt, „úgy határoztak, ideiglenes használatra vonatkozó kérelmet nyújtanak be. A hatályos szabályok alapján a médiaszolgáltató az eddigi, Budapest-Belváros FM 87,6 MHz frekvencia közösségi használatáról lemondott, így nincs akadálya a grémium szerint, hogy birtokba vegye átmeneti időre a frekvenciát.”

A cikkben továbbá még az szerepel, hogy a Médiatanács  megállapította, hogy a „Budapest 89,5 MHz körzeti rádiós frekvencia kereskedelmi jellegű használatára kiírt pályázat nyertese az egyedül pályázó Radio Plus Kft. lett. A Mészáros Lőrinc közeli Radio Plus Kft. üzemelteti a Rádió 1-et.”

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...