fbpx
17 C
Kecskemét
2024. május 9., csütörtök

FRISS HÍREK

Egy tompai étterem 7000 forint feletti rendelésnél egy kiló cukrot ad ajándékba

- Advertisement -

Lehetett sejteni, hogy az árstopok miatt kialakult áruhiány egy idő után fura jeleneteket fog okozni Magyarországon. Most szintet lépett a tompai Jimmy’s vendéglő, ugyanis január nyolcadikán Facebook-posztban jelentette be, hogy 6990 forint fölött mind a helyszínen fogyasztott, mind a kiszállított rendeléseknél 1 kiló kristálycukrot adnak ajándékba.

„Ugyebár mindannyian tapasztaljátok, hogy a világ, amiben élünk egyre több nehézséget görget elénk. Az emberiség eljutott odáig, hogy akár 1 kg kristálycukornak is tud örülni, hiszen napjainkban sok esetben gondot okoz egy ilyen alap háztartási terméket megvásárolni. Már nemcsak a lottótalálathoz kell szerencse, hanem ahhoz is, hogy a boltban kristálycukrot találjunk” – szól az érvelésük.

Tény, hogy az egész országot sújtja a kristálycukorhiány. A kormány ugyan elvileg most már kétszeres tartalékolásra kényszeríti a boltokat, a termelés sajnos nem kétszereződött meg.

Hasonló cikkünk:  A Mol úgy tűnik szót fogad, az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát

A Jimmy’s vendéglő szolgáltatásával egy probléma van: az, hogy csak a szerb határ mellett található Tompán és közvetlen környékén elérhető, a 25 kilométerrel arrébb található Kiskunhalason és értelemszerűen az ország többi részén már nem.

via Telex

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Bezárt a Szilvási Áruház, de mi lesz a helyén?

Húsz, harminc, majd a végén már ötven százalékos kiárusítás volt április végén a Szilvási Áruházban, aztán végleg bezárt. Hallottunk...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...