fbpx
25.6 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Kövér szerint van köze a politikának a NER-elit gazdagodásához

- Advertisement -

Orbán Viktor mindig igyekezett elhárítani azokat a kérdéseket (mások mellett), amik a NER-elit gazdagodásáról érdeklődtek: üzleti ügyekkel nem foglalkozik. Ezzel gyakorlatilag azt állította, hogy nem tartozik felelősséggel az ilyen ügyek iránt, a politikának semmi köze a milliárdoknak.

Gulyás Gergely már jelezte – üzenve ezzel Mészáros Lőrincnek – hogy kicsit visszább kéne venni a látványos luxusból. Erre most Kövér László is ráerősített egy kormánybarát médiumban, ugyanis aktuális nagypolitikai ügyek mellett erre is reagált:

„Egy olyan történelmet megélt országban, mint a miénk, akkor is méltósággal és bölcsességgel kellene viselni az átlagból való kiemelkedés szerencséjét vagy isteni adományát, ha mindennek semmi köze nem lenne a politikához. De, mint látjuk, van. Az intelligencia és a felelősségérzet átlagos szintjének megléte mellett – azt hiszem – ez könnyen belátható”.

Hogy pontosan mihez van köze a politikához, magának a gazdagodásnak, vagy a vagyon mutogatásának, az nem egyértelmű, de az bizonyos, hogy kommunikációs szempontból, talán először a Fideszből, Kövér összekapcsolta a nagyvállalkozók milliárdjait a politikával.

Hasonló cikkünk:  Szórólapokon hívják fel a magyar turisták figyelmét Ukrajna helyzetére egy lengyelországi városban

Ettől kezdve talán nehezebb lesz a NER-elit gazdagodásáról szóló felvetéseket azzal elütni, hogy egy politikus nem tartozik magyarázattal a témában.

via HVG

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...