fbpx
17.2 C
Kecskemét
2023. szeptember 25., hétfő

FRISS HÍREK

Kövér szerint van köze a politikának a NER-elit gazdagodásához

Orbán Viktor mindig igyekezett elhárítani azokat a kérdéseket (mások mellett), amik a NER-elit gazdagodásáról érdeklődtek: üzleti ügyekkel nem foglalkozik. Ezzel gyakorlatilag azt állította, hogy nem tartozik felelősséggel az ilyen ügyek iránt, a politikának semmi köze a milliárdoknak.

Gulyás Gergely már jelezte – üzenve ezzel Mészáros Lőrincnek – hogy kicsit visszább kéne venni a látványos luxusból. Erre most Kövér László is ráerősített egy kormánybarát médiumban, ugyanis aktuális nagypolitikai ügyek mellett erre is reagált:

„Egy olyan történelmet megélt országban, mint a miénk, akkor is méltósággal és bölcsességgel kellene viselni az átlagból való kiemelkedés szerencséjét vagy isteni adományát, ha mindennek semmi köze nem lenne a politikához. De, mint látjuk, van. Az intelligencia és a felelősségérzet átlagos szintjének megléte mellett – azt hiszem – ez könnyen belátható”.

Hogy pontosan mihez van köze a politikához, magának a gazdagodásnak, vagy a vagyon mutogatásának, az nem egyértelmű, de az bizonyos, hogy kommunikációs szempontból, talán először a Fideszből, Kövér összekapcsolta a nagyvállalkozók milliárdjait a politikával.

Hasonló cikkünk:  Visszaesett a turizmus a Balatonnál, vagy rekordok dőlnek meg?

Ettől kezdve talán nehezebb lesz a NER-elit gazdagodásáról szóló felvetéseket azzal elütni, hogy egy politikus nem tartozik magyarázattal a témában.

Hasonló cikkünk:  A szuperállampapírt egyre kedvezőtlenebb feltételekkel adják

via HVG

Hirdetés

Felkapottak

Kerékpárral tekert esküvőjére az ifjú pár Kecskeméten, éppen az autómentes napon

A kecskeméti Juhász Imre és Juhász Eliza mindketten imádnak bringázni, így nem is volt kérdés számukra, hogy menyasszonyi autó...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...