fbpx
10.3 C
Kecskemét
2024. április 28., vasárnap

FRISS HÍREK

Magyar ügyfél rendelt egy szuperjachtot 100 millió dollárért

- Advertisement -

A VSquare úgy tudja, hogy nemrég Magyarországról rendeltek a Rose d’Ort is gyártó cégtől egy jachtot. Ezzel újabb szuperjachttal bővülhet a magyar milliárdosok kvázi közös luxushajóflottája – írja a 444.hu.

A VSquare szerint magyar ügyfél készül vásárolni a Sanlorenzo olasz cégtől egy 73 méter hosszú jachtot, amit viszont csak 2028-ban vehet majd át. A 73steel a Sanlorenzo legnagyobb modellje, egyedileg készül és kb. 100 millió dollárba (36 milliárd forintba) kerül.

A Rose D’Or, amin tavaly nyáron a Mészáros házaspár utazgatott „csak” 62 méteres, az árát 75 millió dollárra becsülték. Ezt a jachtot hivatalosan a Mészáros Lőrinc-féle Magyar Bankholding egyik leányvállalata lízingelte.

A VSquare megkereste a bankot az új hajóval kapcsolatban, hogy segítenek-e a finanszírozásban, de azt írták, banktitok miatt nem adhatnak információt. A Sanlorenzo nem válaszolt arra a kérdésre, hogy készül-e új megajacht egy magyar ügyfélnek.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

„Elengedte” a városvezetés a Csiperót, az egyesület kijelentette: nem kíván eltérni az alapkoncepciótól

Hat éve nem rendezték meg Kecskeméten az Európa Jövője Nemzetközi Gyermek- és Ifjúsági Találkozót, közkedvelt nevén a Csiperó Fesztivált....

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...