fbpx

FRISS HÍREK

Orbán a TikTok-on népszerűsíti a Sztárban Sztárt, nem jelez reklámot, a GVH nem mond semmit

- Advertisement -

Orbán Viktor egy ideje TikTokon is népszerűsíti magát és kormányát a felülethez méltó stílusban – a napokban azonban felkerült két olyan videó, amiben kivételesen nem a Fideszt, hanem a TV2 egyik műsorát, a Sztárban sztárt népszerűsítette – írja a 444.hu.

Az első videóban, ami mellé azt írta, „Te kinek lennél a mentora? 😀”, még csak annyit látni, hogy Orbán Viktor, Kósa Lajos, Kocsis Máté és Varga Judit próbálkoznak azzal, hogy befejezzék magyar slágerek dalszövegeit, miközben a Sztárban sztárból vágnak be jeleneteket a műsorvezető Tilláról, majd az egyik zsűritagról, Köllő Babettről. A végén pedig jelzik, hogy a videónak lesz folytatása is.

A folytatás, vagyis a második videó már úgy kezdődik, mint egy TV2-s reklám: „Indul a Sztárban sztár leszek vadonatúj évada” – mondja a TV2 reklámhangja, majd az előző videóhoz hasonlóan itt is vezető fideszesek énekelnek.

Majka dalszövegét Németh Szilárd fejezi be, Fluor Mizuját Pócs János, majd Csöbör Katalin fejez be egy Republic-dalt, Kósa Lajos pedig egy másikat, hogy aztán Orbán Viktor is énekeljen kicsit. Az igazi káosz pedig csak ezután következik, mert megjelenik Miklósa Erika, hogy azt mondja, „Viktor, önben a tehetség!” – miközben Miklósa az RTL éneklős műsorában zsűrizik –, majd egy snitt után megint megszólal a TV2 reklámhangja, hogy közölje: „Sztárban sztár leszek új évad a TV2-n!”, közben pedig a műsor zsűritagjai, Majka, Köllő Babett, Pápai Joci és Tóth Gabi feszítenek a videón, ami egyértelműen a TV2 műsort promozó reklámjából származik.

A videók ennyi alapján egyértelműen úgy tűnnek, mintha a TV2 műsorát népszerűsítenék, nem pedig Kósa Lajos énektudását, a hashtagek között azonban nem szerepel a #hirdetés vagy a #reklám, esetleg a #promóció.

Hasonló cikkünk:  A Belügyminisztérium változtatna a szülészeti ellátáson

A videók megnézhetők a 444-en, és itt az is kiderül, mit mond erre az illetékes hatóság.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...