fbpx
15.9 C
Kecskemét
2024. május 4., szombat

FRISS HÍREK

Mi lesz a Beretvás közzel, ha készen lesz a Gábor Dénes utca?

- Advertisement -

Miután a félbe hagyott Gábor Dénes utca építéséhez ősszel ismét felvonult a kivitelező, talán belátható távolságba került az út átadása. Bár a dátumokat a kivitelező Colas Zrt. mondhatná meg, május óta csak ígérgetést kapunk, válaszokat kérdéseinkre nem.

Most már nem érdemes arra menni, le van zárva az út, ismét a Beretvás köz vagy az Izsáki út maradt azoknak csak, akik a belvárost el akarják érni. Esetleg a Nyugati körút nagyobb kerülővel.

Mi lesz a Beretvás közzel?

Bármikor is lesz kész a Gábor Dénes utca, van egy újabb kérdés, ami egyeseknek fontosabb talán, minthogy mikor adják át a Decathlon mögötti utat. Mégpedig az, hogy marad-e olyan pocsék minőségű a Beretvás köz, mint amilyen jó ideje, vagy teljesen felújítják, netalán megépítik újra a nulláról kezdve.

Mert az rendben van, hogy az átmenő forgalom egy részét nyilván elviszi majd a Gábor Dénes utca, de nem mindenki jár majd arra. Hiszen a Beretvás közön és környékén sokan élnek, és egyre nőnek itt ki a földből a sorházak, magánházak. Tehát újabb autókkal, újabb családok költöznek ide. Ők egyértelműen nem fognak elmenni a Gábor Dénes felé. Tehát sok család továbbra is a Beretvást használja majd, és nekik nem mindegy, mint jutnak el iskolába, óvodába, munkahelyre, bárhová. Úton vagy útnak csúfolt kátyú- és folthalmazon.

Hasonló cikkünk:  Iránytű Intézet: a Tisza Párt bár egyre erősebb, de messze van még a Fidesztől

Ma talán több a folt a Beretváson, mint amennyi hibátlan négyzetméternyi út van itt. Javítás javítás hátán, és ami a legnagyobb baj, hogy ezek nem sokáig tartanak. Vagy malackeltető kátyúk, vagy körbekerített lyukak, de valami mindig nehezíti itt a közlekedést, és nem egy úthiba egészen veszélyes is tud lenni abroncsra, futóműre.

Bár a városháza húsvét óta megvonja az információkat olvasóinktól azzal, hogy egyetlen kérdésünkre sem válaszol, azért most újra teszünk egy próbát. Elküldtük kérdéseinket azzal kapcsolatban, hogy mit terveznek a Beretvás közzel. Amint válasz érkezik, közölni fogjuk.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...