fbpx

FRISS HÍREK

Üres volt éjjel a város, de hétköznap ez nem nagy újdonság

- Advertisement -

Kíváncsiak voltunk, vajon mi a helyzet éjfél után a városban, miután már életben van az a rendelkezés, amely szerint éjfél és reggel öt óra között kijárási tilalom van. Ez alól csak bizonyos esetekben van felmentés, ilyen például a munkába járás.

A város szinte üres volt, 1-2 kerékpárost láttunk és 1-2 párt, valamint három hajléktalannal is öszefutottunk a belvárosban. Rajtuk kívül csak egy siető rendőrautóval találkoztunk és egy villogó mentőautóval.

Az, hogy a város hétköznap és hidegben éjjel kiürült, nem volt újdonság. Amin meglepődtünk, az inkább az volt, hogy a kíváncsiskodásunk egy órájában (éjféltől egy óráig) nem találkozunk járőrökkel, polgárőrökkel, és senkivel, aki ügyelte volna, hogy van-e mozgás, és esetlegesen igazoltatott volna.

Hasonló cikkünk:  Bőröndvásárlás előtti útmutató: minden, amit tudni érdemes

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...