fbpx
25.5 C
Kecskemét
2024. május 5., vasárnap

FRISS HÍREK

Egyre több a tragikus kimenetelű baleset a 445-ösön

- Advertisement -

December közepén ketten vesztették életüket, és a tegnapi napon is halálos baleset történt a 445-ösön.

Aki sűrűn használja az északi elkerülő útszakaszt arra lehet figyelmes, hogy brutálisan megnövekedett a forgalom, és ennek következményeként a balesetek száma is megugrott. Olvasóink közül is írták, és a szerkesztőségből is tapasztaltuk, hogy több ponton is nehézkes a felhajtás az elkerülőre. Akár több perc várakozás is lehet a Metro Áruháznál, vagy a Hunyadivárosnál, holott korábban ez nem így volt.

Sejtésünk szerint a 44-esen folyó munkálatok, valamint a Tesco utáni szakasszal való meghosszabbodás is egyre többeket – és sok kamionost is – sarkall arra, hogy használja az elkerülőt. A megnövekedett forgalom viszont egyre több balesetet is szül, ezért óvatosan vezessenek, ha arra szeretnének haladni.

Nézzük az utóbbi hónapok nagyobb baleseteit a 445-ösön:

Hasonló cikkünk:  Nyilvántartásba vették a Tisza Pártot, eddig ötszáz jelentkezés érkezett az EP-képviselőjelölti pályázatra

2021.01.15.

Egy kamionos és egy autós ütközött össze a 445-ös úton Kecskemétnél. A balesetben a kocsi sofőrje olyan súlyosan megsérült, hogy már nem lehetett megmenteni az életét, a helyszínen meghalt.

2021.01.08.

Keresztbe állt az úton egy utánfutós autó, péntek este Kecskeméten a 445-ös elkerülő úton, a Vacsi köz lehajtónál. Anyagi kár keletkezett.

2020.12.16.

Frontálisan ütközött egy személyautó és egy kamion délelőtt a 445-ös főúton Kecskemétnél, a Metro Áruház közelében. A balesetben érintett Opel Astra sofőrje a 441-es út felől akart balra felkanyarodni a 445-ös útra, de nem adta meg az elsőbbséget a védett úton közlekedő kamionnak. A személyautóban egy házaspár utazott, egy 61 éves nő és egy 64 éves férfi. Mindketten életüket vesztették.

2020.11.13.

Összeütközött két személyautó a 445-ös út és a 441-es út csomópontjában, Kecskemét térségében. Nem volt személyi sérülés.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Megszűnhet a járóbeteg-ellátás a Honvédkórházban

2025. január 1-jétől már nem lesznek járóbeteg-szakrendelések a Honvédkórházban (Repülőkórházban) - értesült a KecsUP az intézmény jelenlegi és korábbi...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...