fbpx
10.5 C
Kecskemét
2024. április 27., szombat

FRISS HÍREK

Mészáros Lőrinc cége veszi meg a T-Systemset

- Advertisement -

A Magyar Telekom és a Jászai Gellért irányítása alá került 4iG megállapodott, hogy a tranzakció sikeres zárásával a Magyar Telekom és a 4iG partnerségre lép a nagyvállalati és közszféra telekommunikációs szolgáltatásainak értékesítésében.

A 4iG Nyrt. és a Magyar Telekom Nyrt. megállapodott a T-Systems Magyarország Zrt. eladásával kapcsolatos főbb pontokról, amit a Budapesti Értéktőzsde honlapján jelentettek be. A felek kedden aláírták az ügyletről szóló előzetes megállapodást is.

A tranzakció a T-Systems átvilágítását, illetve a hatósági jóváhagyásokat követően az idei évben zárulhat.

Az informatikai cégben a Mészáros Lőrinc jobbkezeként számontartott Jászai Gellért júniusban vásárolt meg egy nagyobb részvénycsomagot a Mészáros Lőrinc Opus-Konzum birodalmától, amivel 40 százalék fölé emelkedett a saját tulajdonrésze. A T-Systems körüli tárgyalásokra Mészáros Lőrinc papíron csak kisebbségi tulajdonosként van jelen a 4iG-ben.

Hasonló cikkünk:  Indul a szezon, Szolnokon már ugranak a honvédség ejtőernyősei

24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...