fbpx
3 C
Kecskemét
2023. december 1., péntek

FRISS HÍREK

Mészáros Lőrinc cége veszi meg a T-Systemset

- Advertisement -

A Magyar Telekom és a Jászai Gellért irányítása alá került 4iG megállapodott, hogy a tranzakció sikeres zárásával a Magyar Telekom és a 4iG partnerségre lép a nagyvállalati és közszféra telekommunikációs szolgáltatásainak értékesítésében.

A 4iG Nyrt. és a Magyar Telekom Nyrt. megállapodott a T-Systems Magyarország Zrt. eladásával kapcsolatos főbb pontokról, amit a Budapesti Értéktőzsde honlapján jelentettek be. A felek kedden aláírták az ügyletről szóló előzetes megállapodást is.

A tranzakció a T-Systems átvilágítását, illetve a hatósági jóváhagyásokat követően az idei évben zárulhat.

Az informatikai cégben a Mészáros Lőrinc jobbkezeként számontartott Jászai Gellért júniusban vásárolt meg egy nagyobb részvénycsomagot a Mészáros Lőrinc Opus-Konzum birodalmától, amivel 40 százalék fölé emelkedett a saját tulajdonrésze. A T-Systems körüli tárgyalásokra Mészáros Lőrinc papíron csak kisebbségi tulajdonosként van jelen a 4iG-ben.

Hasonló cikkünk:  Nem várható drágulás karácsonykor a fenyőfa és halpiacon

24.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Több osztályvezetői főorvos állás megüresedett ősszel a kecskeméti kórházban

Novemberben egy héten belül két osztályvezetői főorvos állást hirdetett meg a kecskeméti megyei kórház, a központi radiológiai és az...

LEGNÉPSZERŰBB

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...