fbpx
10.5 C
Kecskemét
2024. április 26., péntek

FRISS HÍREK

Vádat emeltek a mentős felé szúró férfi ellen

- Advertisement -

Vádat emeltek egy hatvanhat éves kecskeméti férfi ellen, aki ittasan hadonászott előbb a mentősök, majd egy börtönőr felé, derül ki a Kecskeméti Járási Ügyészség közleményéből.

A mentősöket még március 13-án délután Kecskeméten riasztották, mert az egyik utcában egy ittas, vérző fejű férfit találtak, aki a kerékpárjával elesett. A helyszínre érkező mentőápoló és sofőr a hatvanhat éves vádlottat a kecskeméti kórház sürgősségi betegellátó osztályára szállította, ahonnan a pszichiátriára kellett továbbszállítani.

Az történt ugyanis, hogy mentőautó indulása után a vádlott megkérdezte az ápolótól, hogy hová viszik, mire közölték vele, hogy ittassága miatt a pszichiátriára szállítják.

AZ ITTAS VÁDLOTT ERRE DÜHBE GURULT, A KABÁTJA ZSEBÉBŐL ELŐRÁNTOTT EGY BICSKÁT, ÉS KIPATTINTOTTA A PENGÉJÉT, MAJD ÁTVÁGTA A BIZTONSÁGI ÖVÉT, ÉS BICSKÁVAL EGY SZÚRÓ MOZDULATOT TETT AZ ÁPOLÓ MELLKASA FELÉ AZZAL A FELKIÁLTÁSSAL, HOGY „AKKOR SEM VISZTEK BE”.

Az ápoló a szúrás elől hátralépett, így az nem találta el. A sofőr még a kórház területén megállította a mentőautót, az ápoló pedig kiugrott a járműből. A férfi a mentőben ülve tovább hadonászott a bicskával a mentő előtt álló ápoló és sofőr felé, közben többször felszólították, hogy tegye le a bicskát. A mentő sofőrje közben észrevett egy rabszállító autót, majd segítséget kért tőlük a vádlott lefegyverzéséhez.

Hasonló cikkünk:  A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Az egyik szolgálati egyenruhát viselő börtönőr odament a mentőhöz és felszólította a férfit, hogy tegye le a bicskát. A vádlott azonban tovább hadonászott, aztán a mentőautóba fellépni próbáló börtönőr felé szúrt. A börtönőrt sem találta el, és végül gázspray-vel és gumibottal tudta a semlegesíteni a férfit, akit be is vittek a pszichiátriára.

A szabadlábon védekező vádlottat közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal vádolják. Az ügyész végrehajtandó börtön és közügyektől eltiltás kiszabását indítványozta.

via index.hu

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Ajánlásgyűjtés közben támadták meg a Kutyapárt kecskeméti jelöltjét a Petőfivárosban (videóval)

A Kutyapárt kecskeméti jelöltje, Kordik Szabolcs és tagtársa április 24-én támogató aláírásokat gyűjtött a Petőfivárosban, az Énekes utcában, amikor...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...