fbpx
17 C
Kecskemét
2024. május 2., csütörtök

FRISS HÍREK

Továbbra is aggódnak a Zrínyis szülők

- Advertisement -

Megtartották az első szülői munkaközösségi értekezletet, ahol kiderült, nem mondtak teljesen igazat a Zrínyi Ilona Általános Iskola vizsgálataival kapcsolatban korábban.

A szülők kérésére a Zrínyi Iskolát fenntartó és az állagáért felelős Kecskeméti Tankerületi Központ átvizsgáltatta az iskola műszaki állapotát és ebbe a szakhatóságokat is bevonták. A vizsgálat eredményéről Zsámboki Anna, a tankerületi központ igazgatója az alábbi levélben tájékoztatta a Zrínyi iskola igazgatóját. Abban az állt, hogy az épület felülvizsgálata 2019. szeptember 1-jén megtörtént. A felülvizsgálat eredményeként megállapításra került, hogy közvetlen balesetveszélyt okozó hiba nem áll fenn.

Csakhogy ez nem teljesen igaz!

– vélik az aggódó szülők.

Mint azt megtudtuk, az SZMK értkezleten kiderült, hogy az eddig kinyílvánított vélemény – miszerint biztonságos az iskola – az csak a külsőleg, szemmel történő vizsgálódas eredménye. Azaz a bővebb vizsgálatok még folynak, és semmilyen kész jegyzőkönyv nincs.

Hasonló cikkünk:  Horváth Krisztofer, a KTE futballistája a hatodik legértékesebb NB I-es játékos a CIES-nél

Érthető tehát, hogy a korábban demonstráló szülők egyáltalán nem nyugodtak, és továbbra is szeretnék, ha a megígért felújítások megkezdődnének.

Mind szeretnénk, ha megvalósulna a régóta ígért felújítás! Sok szülő szintén ide járt, és azóta nem változott semmi!

– mondta egyikük.

Addig marad a bizonytalanság, és a szavakba helyezett bizalom, amíg nem készül el a teljes vizsgálat és annak kézzelfogható jegyzőkönyve.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...