Továbbra is aggódnak a Zrínyis szülők

0
Hirdetés

Megtartották az első szülői munkaközösségi értekezletet, ahol kiderült, nem mondtak teljesen igazat a Zrínyi Ilona Általános Iskola vizsgálataival kapcsolatban korábban.

A szülők kérésére a Zrínyi Iskolát fenntartó és az állagáért felelős Kecskeméti Tankerületi Központ átvizsgáltatta az iskola műszaki állapotát és ebbe a szakhatóságokat is bevonták. A vizsgálat eredményéről Zsámboki Anna, a tankerületi központ igazgatója az alábbi levélben tájékoztatta a Zrínyi iskola igazgatóját. Abban az állt, hogy az épület felülvizsgálata 2019. szeptember 1-jén megtörtént. A felülvizsgálat eredményeként megállapításra került, hogy közvetlen balesetveszélyt okozó hiba nem áll fenn.

Csakhogy ez nem teljesen igaz!

– vélik az aggódó szülők.

Hirdetés

Mint azt megtudtuk, az SZMK értkezleten kiderült, hogy az eddig kinyílvánított vélemény – miszerint biztonságos az iskola – az csak a külsőleg, szemmel történő vizsgálódas eredménye. Azaz a bővebb vizsgálatok még folynak, és semmilyen kész jegyzőkönyv nincs.

Érthető tehát, hogy a korábban demonstráló szülők egyáltalán nem nyugodtak, és továbbra is szeretnék, ha a megígért felújítások megkezdődnének.

Mind szeretnénk, ha megvalósulna a régóta ígért felújítás! Sok szülő szintén ide járt, és azóta nem változott semmi!

– mondta egyikük.

Addig marad a bizonytalanság, és a szavakba helyezett bizalom, amíg nem készül el a teljes vizsgálat és annak kézzelfogható jegyzőkönyve.

Vannak ügyek, amelyek csak akkor lesznek köztudottak, ha mi megírjuk ezeket.
Kérjük, támogassa munkánkat! A szabad sajtót.


1000 Ft5000 Ft10000 Ft


500 Ft1000 Ft3000 Ft