fbpx
24.9 C
Kecskemét
2022. augusztus 11., csütörtök

FRISS HÍREK

Továbbra is aggódnak a Zrínyis szülők

Megtartották az első szülői munkaközösségi értekezletet, ahol kiderült, nem mondtak teljesen igazat a Zrínyi Ilona Általános Iskola vizsgálataival kapcsolatban korábban.

A szülők kérésére a Zrínyi Iskolát fenntartó és az állagáért felelős Kecskeméti Tankerületi Központ átvizsgáltatta az iskola műszaki állapotát és ebbe a szakhatóságokat is bevonták. A vizsgálat eredményéről Zsámboki Anna, a tankerületi központ igazgatója az alábbi levélben tájékoztatta a Zrínyi iskola igazgatóját. Abban az állt, hogy az épület felülvizsgálata 2019. szeptember 1-jén megtörtént. A felülvizsgálat eredményeként megállapításra került, hogy közvetlen balesetveszélyt okozó hiba nem áll fenn.

Csakhogy ez nem teljesen igaz!

– vélik az aggódó szülők.

Mint azt megtudtuk, az SZMK értkezleten kiderült, hogy az eddig kinyílvánított vélemény – miszerint biztonságos az iskola – az csak a külsőleg, szemmel történő vizsgálódas eredménye. Azaz a bővebb vizsgálatok még folynak, és semmilyen kész jegyzőkönyv nincs.

Hasonló cikkünk:  Sport7: sportrovatot indítunk a KECSUP-on

Érthető tehát, hogy a korábban demonstráló szülők egyáltalán nem nyugodtak, és továbbra is szeretnék, ha a megígért felújítások megkezdődnének.

Mind szeretnénk, ha megvalósulna a régóta ígért felújítás! Sok szülő szintén ide járt, és azóta nem változott semmi!

– mondta egyikük.

Hasonló cikkünk:  Megunni a lakossági horrort - levél a vidéki mozikhoz

Addig marad a bizonytalanság, és a szavakba helyezett bizalom, amíg nem készül el a teljes vizsgálat és annak kézzelfogható jegyzőkönyve.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...