fbpx

FRISS HÍREK

Rendőrnek adta ki magát a madarasi férfi

- Advertisement -

A bajai nyomozók őrizetbe vették a zsarolással gyanúsítható madarasi férfit.

A Bajai Rendőrkapitányság munkatársai zsarolás bűntett elkövetésének gyanújával őrizetbe vettek egy 28 éves madarasi lakost.

A nyomozás adatai szerint a gyanúsított rendőrnek kiadva magát megszólított egy bajai férfit, és előállítással, börtönnel fenyegette amiért kéreget az utcán. A tettes felszólította a sértettet a földön lévő, sapkában összegyűjtött aprópénze átadására, majd zsákmányával együtt távozott a helyszínről.

Az igazi rendőrök – részletes személyleírás alapján – azonosították a zsarolót, és pár utcával arrébb elfogták. A nyomozók kiderítették azt is, hogy a madarasi férfi már háromszor színlelt rendőrségi intézkedést az 52 éves sértettel szemben, és minden alkalommal némi aprópénzzel rövidítette meg áldozatát.

A bűnügyi osztály munkatársai előterjesztést tesznek az őrizetben lévő gyanúsított letartóztatásának indítványozására.

Hasonló cikkünk:  Rekordot döntött a futók létszáma Szentkirályon (galériával)
- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

A húskirály fia Kecskeméten vásárol szántóföldeket

Marcello Pini, az olasz húsipari nagyvállalkozó Piero Pini fia szántókat vásárolt Kecskemét külterületén összesen 175 millió forintért. Édesapjához hasonlóan...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...