fbpx
14.9 C
Kecskemét
2024. május 3., péntek

FRISS HÍREK

A Fidelitas elárulta, miért dolgozik

- Advertisement -

A Fidelitas elnöke most látta elérkezettnek az időt, hogy a közvélemény elé tárja, miért dolgoznak a fiatal demokraták ifjoncai. Nos, ez nem más, mint az, hogy Gyurcsány Ferenc soha ne kerüljön a hatalom közelébe. Minderről a szervezet elnöke, Illés Boglárka nyilvánult meg.

A kommentek között többen arra figyelmeztették a Fidelitast, hogy inkább azért dolgozzanak, hogy az ország jobb hely legyen, kevesebb fiatal menjen el külföldre, jobb legyen a nyugdíjasoknak. Néhány komment:

  • A Fidelitasz inkább dolgozzon azon, hogy ne éhezzen egy gyerek se, ne nélkülözzön egy család, egy nyugdíjas se. Nem a f@szság kell, hanem pozitív, építő célok.
  • Inkább azért dolgoznátok, hogy a magyar fiatalok itthon maradjanak és itt alapítsanak családot. Erre is próbáljatok szakítani egy kis időt a Gyurcsány ellen folytatott nagy harc közepette!
  • Eleg nagy baj, hogy csak ezert dolgoztok…lenne pedig tennivalo boven! De hat ilyen pelda van elottetek…
  • Kedves Boglárka, mi lenne, ha nem valaki, vagy valami ellen dolgoznának, hanem valamiért. Mindenki jobban érezné magát. Azért pedig semmit sem kell tenni, hogy Gy. F. ne kerüljön a hatalom közelébe.
  • Hat eleg szarul dolgoztok, ha ez a cél
Hasonló cikkünk:  Totális ellenőrzés alá vonnák a kultúrát, a kormány szerint csak az átláthatóság a cél

Persze voltak akik bátorították a Fidelitast, és sok sikert kívántak ehhez a munkához. Ezen a térfélen elég gyorsan jött a mocskos patkányozás, a magyarokra lövetés, a szaralakozás, az agyalágyultozás és a férgek felemlegetése.

- Advertisement -

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Hírlevél feliratkozás

FELKAPOTTAK

Negyvenöt évet dolgozott a kecskeméti nyugdíjas, mégsem vehet kedvezményes buszbérletet

Múlt hét szerdán beszámoltunk róla, hogy helyi civil aktivisták szerint nincs minden rendben Kecskemét közösségi közlekedésével, ezért igyekeznek megreformálni a...

LEGNÉPSZERŰBB

Juliska néni egymás után kapta az ellenőrzéseket a kispiacon, volt, hogy a földre letett virágai miatt büntették

1986 óta, azaz harmincnyolc éve árusít Bóta Lászlóné Juliska néni a Petőfi Sándor utcai kispiacon, a Fűrészfogasok mellett. Az...