fbpx
-0.2 C
Kecskemét
2023. február 5., vasárnap

FRISS HÍREK

A Fidelitas elárulta, miért dolgozik

A Fidelitas elnöke most látta elérkezettnek az időt, hogy a közvélemény elé tárja, miért dolgoznak a fiatal demokraták ifjoncai. Nos, ez nem más, mint az, hogy Gyurcsány Ferenc soha ne kerüljön a hatalom közelébe. Minderről a szervezet elnöke, Illés Boglárka nyilvánult meg.

A kommentek között többen arra figyelmeztették a Fidelitast, hogy inkább azért dolgozzanak, hogy az ország jobb hely legyen, kevesebb fiatal menjen el külföldre, jobb legyen a nyugdíjasoknak. Néhány komment:

  • A Fidelitasz inkább dolgozzon azon, hogy ne éhezzen egy gyerek se, ne nélkülözzön egy család, egy nyugdíjas se. Nem a f@szság kell, hanem pozitív, építő célok.
  • Inkább azért dolgoznátok, hogy a magyar fiatalok itthon maradjanak és itt alapítsanak családot. Erre is próbáljatok szakítani egy kis időt a Gyurcsány ellen folytatott nagy harc közepette!
  • Eleg nagy baj, hogy csak ezert dolgoztok…lenne pedig tennivalo boven! De hat ilyen pelda van elottetek…
  • Kedves Boglárka, mi lenne, ha nem valaki, vagy valami ellen dolgoznának, hanem valamiért. Mindenki jobban érezné magát. Azért pedig semmit sem kell tenni, hogy Gy. F. ne kerüljön a hatalom közelébe.
  • Hat eleg szarul dolgoztok, ha ez a cél
Hasonló cikkünk:  2024 végétől nem készülne több Mercedes EQB Kecskeméten
Hasonló cikkünk:  Rákay Philip a mohácsi csatáig utazna vissza a filmes időgépén

Persze voltak akik bátorították a Fidelitast, és sok sikert kívántak ehhez a munkához. Ezen a térfélen elég gyorsan jött a mocskos patkányozás, a magyarokra lövetés, a szaralakozás, az agyalágyultozás és a férgek felemlegetése.

Hirdetés

Felkapottak

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...

Hirdetés

Legnépszerűbb

Ágasegyházánál videóra vették a fekete nagymacskát

Hajnal Viktor felvételét már többen megosztották a Facebookon. Egy lovaskocsiról vettek videóra egy fekete macskaszerű állatot, még az is...